Arda Turan: Kurban Bayramınız mübarek olsun

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı ‘Çocuk Bayramı’ diye kutlayan Arda Turan sosyal medya hesabından ironi yaparak, ‘Kurban Bayramınız mübarek olsun’ dedi

Arda Turan, ara transfer döneminde Medipol Başakşehir ile sözleşmesini feshetmiş sonrasında bir takımla anlaşmamıştı / Fotoğraf: AA

Eski milli futbolcu Arda Turan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında ironi yaparak "Kurban Bayramı'nız mübarek olsun" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda bir kolej için sosyal medyada video çeken Arda Turan, o gün bayramları karıştırarak, ‘Çocuk Bayramını’ kutlamıştı. 

Sosyal medyada bu paylaşımı tepki çeken Turan, bugün de ironi yaparak sevenlerinin bayramını kutladı. 33 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesabından Ramazan Bayramı yerine, "Kurban Bayramı'nız mübarek olsun" mesajı paylaştı.

 

 

Arda Turan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için çektiği bir videoda, "'19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum" diyerek, şu ifadeleri kullanmıştı: 

Herkese merhabalar. Mert Koleji'nin 19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Dünyanın yaşadığı bu pandemi sürecinde evinizde kalarak en güzel şekilde eğitiminize devam etmenizi diliyorum. Size sağlık mutluluk ve başarı diliyorum çocuklar, kendinize çok iyi bakın.

Sosyal medyada gelen tepkiler üzerne Arda Turan, şu açıklamayı yapmıştı:

Bir günde yüzlerce video isteği geliyor. Doğum günü, bayram, özel günler vs. Kimseyi kırmamaya özen gösteriyorum. Ramazan ayı, iftar vakti, oruç tutuyorum. İnsanlık hali... İnsan dalabilir. Bunda bu kadar büyütecek bir şey yok. Umarım bunu konu eden insanlar hayatlarında en az benim kadar ülkesine hizmet etme fırsatını bulurlar.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU