Cristiano Ronaldo'dan 100 bin euroluk Anneler Günü hediyesi

Juventus'un Portekizli futbolcu Ronaldo, Anneler Günü nedeniyle annesi Doloroes Aveiro'ya 100 bin euroluk araba hediye etti

Dolores Aveiro - Cristiano Ronaldo / Fotoğraf: @cristiano - Reuters

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Juventus'ta oynayan Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz mart ayında felç geçirdikten sonra sağlığına kavuşan annesi Dolores Aveiro'ya 100 bin euro değerinde Mercedes marka otomobil hediye etti.

Hediyesini, Instagram hesabından paylaşan Aveiro, gönderisine şu notu düştü:

Bugün aldığım hediyeler için çocuklarıma teşekkürler. Tüm annelere mutlu günler dilerim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Obrigada aos meus filhos pelos presentes que hoje recebi. Feliz dia para todas as mães 

Maria Dolores (@doloresaveiroofficial)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Cristiano Ronaldo, 8 Mart'ta Juventus'un Inter'i 2-0 yendiği karşılaşmanın ardından felç geçirdiği ve hayati tehlikesinin bulunduğu öne sürülen annesi Maria Dolores Aveiro'yu ziyaret için Portekiz'in güneybatısındaki Madeira Adası'na gitmiş ve koronavirüs salgınından dolayı İtalya'ya dönmemişti.

Yıldız oyuncu 29 Mart'ta yaptığı paylaşımla annesinin hastalığını atlattığını duyurarak insanlara evde kalmaları yönünde çağrıda bulunmuştu. 

Paylaşımında, annesi ve kız kardeşleriyle birlikte çektiği fotoğrafa yer veren Ronaldo, şu ifadeleri kullanmıştı: 

Annem sağlıklı bir şekilde evde olduğu için minnettarım. Ailenize ve sevdiklerinize iyi bakın. Evde kalın, hayat kurtarın.

 

 

Ailesiyle birlikte tedbir amacıyla karantinaya giren Ronaldo, memleketi Madeira'daki evinde dış dünyayla oldukça az irtibatlı şekilde yaşamaya çalışıyor.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU