Neymar: Futbolu çok özlüyorum

Paris Saint-Germainli futbolcu Neymar, 11 Mart'ta oynanan Borussia Dortmund maçından bu yana maça çıkmayan yıldız oyuncu, "Takım arkadaşlarımı özledim" dedi

Neymar / Fotoğraf: AFP

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain'in Brezilyalı yıldız oyuncusu Neymar, kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu. 

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle 11 Mart'tan bu yana kendisini izole ederek hayatına devam eden Neymar, takım arkadaşlarını özlediğini açıkladı. 

Futbola dönmek için sabırsız olduğunu söyleyen Brezilyalı futbolcu, "Ne zaman geri döneceğini bilmemek beni endişelendiriyor. Oynamak istiyorum ve takım arkadaşlarımı özlüyorum. Futbolu çok özlüyorum! Eminim taraftarlar da sahada mümkün olan en kısa sürede herkesi görmek istiyor. Umarım yakında karar verilecektir" dedi. 

Evinde geniş bir bisiklet alanı, futbol sahası, spor salonu ve ekipmanlar olan Neymar, formunu kaybetmemek için özel çalışmalar yaptığını aktardı. 

Yıldız oyuncu, sabah kahvaltısının ardından ilk antrenmanını yapıp dinlenmeye geçtiğini, ardından gün boyu enerjisini yüksek tutacak aktiviteler yaptığını kaydetti. 

28 yaşındaki Neymar, bu sezon Ligue 1'de çıktığı 15 maçta 13 gol, 6 asist, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde forma giydiği 4 maçta 3 gol, 2 asist üretti.

 

Independent Türkçe, Ajanslar 

DAHA FAZLA HABER OKU