Captain Marvel 2, yeni Avengers’ın temellerini atacak

Ekibi toplayacak ismin Captain Marvel olduğu iddia edildi

Avengers: Endgame’in Infinity Saga’yı kesin bir sona erdirmesiyle tüm gözler Marvel ve Kevin Feige’in planladığı bir sonraki büyük olaya çevrildi.

Stüdyonun gelecek program listesi, Avengers'ın bıraktığı boşlukları dolduracak Thor: Love and Thunder, Galaksinin Koruyucuları 3 (Guardians of the Galaxy Vol. 3) ve Örümcek Adam: Evden Uzakta’nın (Spider-Man: Far From Home) henüz adı konmamış devam filmi gibi yapımların yanı sıra WandaVision ve Loki gibi orijinal Disney+ dizileriyle hayranların katılımını elbette birkaç yıl daha diri tutacaktır.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yine de hayranlar tüm bu hikayelerin nerede birleşeceğini ve 10 yıl sürmüş bir hikayeyi nihayete erdiren Sonsuzluk Savaşı (Infinity War) ve Endgame gibi büyük bir olayın olup olmadığını bilmek istiyor.

Marvel’ın bir Genç Yenilmezler (Young Avengers) projesi başlatmak istediğine dair iddialar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlasa da stüdyo bu projeyi bir Disney+ dizisi olarak hayata geçirecek gibi görünüyor. Bu durumda bir sonraki Avengers filminin başka bir karakter topluluğu içereceğini beklemek isabetli olur.

We Got This Covered’da yer alan haberde aynı Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı’nın (Captain America: Civil War), karakterleri Sonsuzluk Savaşı’nın başındaki yerlerine koyduğu gibi Captain Marvel 2’nin de bir sonraki Avengers olayının temelini atacağı iddia ediliyor. Ayrıca Russo kardeşlerin önceki iki filmi birden yönetmeleri gibi, Captain Marvel 2’nin yönetmeninin Avengers 5’i de yönetmesi bekleniyor.

İşin daha da ilginci stüdyonun Captain Marvel’ın yeni Avengers ekibinin başına geçerek ilk ekipte Tony Stark ve Steve Rogers’ın üstlendiği rolün yerini doldurmasına karar verme ihtimali.

Bu mantıklı da bir ihtimal. Disney kadın karakterlerin yapımlara daha fazla dahil edilmesinin önünü açıp bu karakterlerin kendi solo filmlerini yaparken, Brie Larson’ın karakteri Carol Danvers’ın Captain Marvel 2’deki Avengers ekibinin başına geçmesi çok da sürpriz olmaz.

 

We Got This Covered

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU