The Walking Dead sinema filminde diziden iki tanıdık karakter yer alacak

Rick Grimes karakterini beyazperdeye taşıyacak The Walking Dead sinema filmi üçlemesiyle ilgili detaylar belli oluyor

The Walking Dead’in merakla beklenen sinema filmi üçlemesinde ana diziden tanıdık iki karakter yer alacak.

Diziden 2018'de ayrıldıktan sonra Andrew Lincoln’ın planlanan The Walking Dead film üçlemesinde Rick Grimes olarak döneceği açıklanmıştı.

Şimdiye kadar dizinin oyuncu kadrosundan doğrulanmış tek oyuncu o olsa da, varlıkları Rick Grimes karakterine bu denli bağlı olduğundan Pollyanna McIntosh’un karakteri Jadis ve Danai Gurira’nın karakteri Michonne’un da filmde belli bir yer tutmalarını beklemek abartı olmaz.

walking - 2.jpg

Birinci sezondan bu yana dizide yer alan yalnızca iki karakter kaldı: Daryl ve Carol (AMC)


Öte yandan We Got This Covered’da yer alan habere göre pek de beklenmedik iki karakter; Judith ve Negan, The Walking Dead sinema filmleri projesine dahil olacak. 

Karakterlerin üçlemenin hangi işlerinde rol alacakları henüz net olmasa da ikinci veya üçüncü olacağını tahmin ediliyor.

Bu filmlerde ne gerçekleşeceğini netleştirebilecek olay örgüsü ve detaylar belli değil. Dolayısıyla bu iki karakterin hikayeye nasıl etkide bulunacağı veya Rick’le yollarının bir daha ne şekilde kesişeceğini söylemek güç. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ama Gurira’nın oynadığı son bölümün bize gösterdikleri göz önüne alınırsa bunun gerçekleşebileceği bir yol konusunda çıkarımda bulunabilmek mümkün.

10. sezonun “What We Become” adlı bölümünde Michonne, Rick’in bölgede olduğuna dair bir ipucu (kendisinin ve Judith’in şimdiki halinin bir çizimini) bulmuştu. Dolayısıyla görünen o ki karakter Virginia’ya geri dönüyor ve kahramanlarımızı, onların haberi olmadan izliyor.

Belki bu durum filmlerden birinde açıklanabilir, Fleming ve Morgan’ın küçük rolleri de bununla ilişkili şekilde yerleştirilebilir. Veya buna alternatif olarak, belki Rick kızıyla samimi bir duygusal kavuşma yaşar ve sonra, şimdi çok değişmiş eski baş düşmanıyla bir görüşme yapar.

Şu noktada Judith ve Negan’ın işlere nasıl bir etkilerinin olacağını söylemek maalesef güç ama The Walking Dead filmlerinin birden fazla tanıdık yüze yer vereceğini bilmek yine de güzel.
 

We Got This Covered

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU