The Walking Dead’in popüler karakteri kendi solo filmine kavuşuyor

AMC, Daryl’ı konu alan bir The Walking Dead filmi çekecek

AMC’nin, The Walking Dead’in en çok sevilen başrollerinden, tatar yaylı Daryl Dixon’ı konu alan bir film hazırlığı içinde olduğu belirtildi.

We Got This Covered’ın konuya yakın kaynaklarına dayandırdığı haberine göre The Walking Dead evreninin kronolojisi göz önüne alındığında Daryl’ın kendi filmi muhtemelen 11. veya 12. sezondan sonra çekilecek. 

Film, karakterin dizideki eski ana karakter Rick Grimes’ı arayışını konu alacak ve üçüncü sezonun “This Sorrowful Life” adlı 15. bölümünde ölen dengesiz ağabeyi Merle’le ilgili anılarını hatırlatacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Robert Kirkman’ın aynı isimli çok sevilen çizgi romanından uyarlanan The Walking Dead, uygar dünyanın, bir virüs salgınının nüfusun önemli kısmını hastalık taşıyan, insan yiyen zombilere çevirmesiyle yerini yabaniliğe bıraktığı, hepimizin aşina olduğu bir hikaye anlatıyor.

Öte yandan çoğu zombi hikayesi sırtını ucuz gerilim sahneleri ve çarpıcı kanlı vahşete dayarken Kirkman ve dizinin birinci sezon sorumlusu Frank Darabont odağı akılsız canavarlardan, asıl benlikleri eşi benzeri görülmemiş şartlarla sınanan, yaşayanlara çevirerek bu türü yeniden canlandırdı.

Daryl’ın filmine henüz resmi olarak yeşil ışık yakılmamışken, filmin gerçekleşeceğini düşünmek için çok sayıda neden var.

Neticede AMC’nin en sevilen dizilerden biri olmanın yanı sıra tüm zamanların en çok sevilen TV programlarından biri olan dizinin kreatif ekibinin, hikayelerini diğer mecralara taşımanın yollarını düşünmeye başlaması yalnızca an meselesiydi.

Buna ek olarak AMC, beğeni kazanmış içeriklerine film uyarlamaları yapmaya da yabancı değil. Geçen sene kanal, amiral gemisi Breaking Bad’in havada kalmış yönlerini bir ölçüde çözen film El Camino’yu yapmıştı.

Daryl’ın The Walking Dead işinin de Netflix üzerinden dağıtılıp dağıtılmayacağını zaman gösterecek.

 

We Got This Covered

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU