Marvel, Captain Marvel’ı Avengers 5’te kötü karakter yapmayı planlıyor

Marvel’ın Carol Danvers’la ilgili büyük planları olduğu söyleniyor

Captain Marvel'ı Brie Larson canlandırıyor (Marvel/Disney)

Marvel’ın sinematik evrenin 4. evresinde yer alacak çok sayıda iddialı filmi bulunuyor. Ancak Avengers 5’in sürpriz şekilde listede yer almamasıyla pek çok hayran süper kahramanların yeniden bir araya geldiğinde ne olacağını merak ediyor.

Marvel’ın Örümcek Adam ve Carol Danvers’la ilgili büyük planları olduğu söyleniyor. İki karakterin, Marvel Sinematik Evreni’nin gelecekteki yüzü olacağı konuşuluyor.

Captain Marvel’ın, Marvel Sinematik Evreni’nin 5. evresinde iki süper kahraman ekibinin liderliğini yapacağı da gelen haberler arasında.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak yeni gelen bilgiler karakterin olay örgüsünün nasıl ilerleyeceğine işaret ediyor.

We Got This Covered’ın kendi kaynaklarına dayandırdığı habere göre Marvel, bir sonraki Avengers filminde Captain Marvel’ı kötü karakter yapacak. Stüdyonun, Captain Marvel’ın kötü bir karaktere dönüştüğü çizgi romandan ilham alacağı belirtiliyor.

Buna göre Captain Marvel, X-Men’den Jean Grey’in baş etmek zorunda kaldığı benzer bir sorunla, uzaydan gelen düşman bir varlıkla karşı karşıya kalacak. Bu varlık Carol’ı ele geçirecek ve onu şu anda olduğundan çok daha güçlü hale getirecek.

Bu gelişmenin işaretinin Avengers 5’in finalinde verileceği ardından olayların Captain Marvel 3’te işleneceği ve süper kahramanın muhtemelen sonunda normale döneceği belirtiliyor.

Dünya çapında bir milyar dolardan (yaklaşık 6 milyar TL) fazla hasılat yaparak 2019'un en başarılı filmlerinden biri olan Captain Marvel'ın devam filmi için hazırlıklar sürüyor. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

Derleyen: Sezin Bala

 

DAHA FAZLA HABER OKU