Yeni Marvel filmi Black Widow, Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı’ndaki gizemi çözebilir

Marvel Sinematik Evreni’nin bir sonraki filmi, yarım kalmış bir düğümü çözebilir

Marvel hayranları yeni film Black Widow’un, Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı’nda (Captain America: Civil War) cevaplanmamış bir soruya açıklık getirmesini umuyor.

Marvel Sinematik Evreni’nin bir sonraki filmi, 2016 tarihli gişe rekortmenindeki olayların ardından gerçekleşenler üzerine kurulu bir önbölüm olacak. Bu da bir gizemin çözülmek üzere olduğunu gösteriyor olabilir.

Kahramanların Savaşı’nın açılış sahnesinde Yenilmezlerin cani Crossbones’un (Frank Grillo) Nijerya’daki Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü’nden bir sinir gazını ele geçirmesini engellemek için bir araya geldiğini görüyoruz.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Crossbones tutsak düşmemek için üstündeki canlı bomba yeleğini aktive ediyor. Bu da Birleşmiş Milletler’in Sokovia Mutabakatı’nı geçirmesine neden olan olay. Olayın bilinmeyen kısmıysa Crossbones’u bu iş için kimin tuttuğu.

Dikkatli Marvel izleyicileri, fragmandaki iki kısa an sayesinde cevabın Black Widow’da verileceğini düşünüyor. Natasha Romanoff’un (Scarlett Johansson) birkaç küçük şişe tuttuğu görülüyor. Bu da filmin canisi Taskmaster’ın Crossbones’la benzer gazları ele geçirme amacında olduğunu gösteriyor olabilir.

Natasha’yı bilimsel bir tesiste de görüyoruz. ScreenRant buranın Crossbones ve muhtemelen Taskmaster’ın patronlarının faaliyet merkezi olabileceğini düşünüyor.

İlginç şekilde Marvel, Black Widow’da Taskmaster’ı canlandıran oyuncunun kimliğini saklı tutuyor.

Crossbones’un işverenleri filmin bir parçası olmayacaksa da bu, Marvel Sinematik Evreni’nin havada kalmış düğümlerinden birini çözmesi için kesinlikle iyi bir fırsat olurdu.

Black Widow, 1 Mayıs’ta gösterime girecek.


 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU