Selena Gomez böbrek naklinin dövmesini yaptırdı

Şarkıcı 2017'de lupus (kelebek) hastalığına bağlı yaşadığı organ hasarı nedeniyle ameliyat masasına yatmıştı

Selana Gomez 1992'de ABD'nin Teksas şehrinde doğdu (AP)

Selena Gomez hayranlarına yeni dövmesini ilk kez görme fırsatı verdi.

Cumartesi günü şarkıcı, 4 yılın aradan sonra çıkan yeni albümü Rare'le (Nadir) aynı adı taşıyan parçanın klip çekimlerinden bir dizi kamera arkası fotoğrafı paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gomez fotoğrafları şu yazıyla paylaştı: "Nadir klibim çıktı! O yüzden, o günden birkaç fotoğraf paylaşıyorum."

Fotoğraflardan birinde Gomez kollarını başının üstüne kaldırmış şekilde fotoğraflandı. Gomez'in sağ dirseğinin hemen üstünde açık biçimde tarih içeren bir dövme gözüküyor ancak sadece ilk rakamı olan 6 okunabiliyor.
 

selena-gomez-rare-video.jpeg
Gomez'in Rare klibinden bir sahnede dövmesi açıkça görülüyor (YouTube)


Dövme, yeni şarkı için tuhaf bir bahçede çekilen müzik klibinin başlangıcında da görülebiliyor.

Her ne kadar dövme tamamen görünmese de Gomez, 2017'de gerçekleşen böbrek nakli ameliyatının tarihini içereceğini daha önce doğrulamıştı. 6 rakamı muhtemelen ameliyatın gerçekleştiği haziran ayını temsil ediyor.

Capital FM'le gerçekleştirdiği bir röportajda Gomez, yeni kol dövmesinin ardındaki anlamı açıklamıştı.

Gomez sağ kolunu işaret ederek şunları söylemişti: "Aslında böbrek naklimin yapıldığı tarihi taşıyorum.Ve bunu bana böreğini veren kızla birlikte yaptım."

Eylül 2017'de "Good for you" eserinin sahibi şarkıcı, birkaç yıl boyunca mücadele ettiği otoimmün hastalık lupusun yol açtığı organ hasarının ardından arkadaşı Francia Raisa'dan bir böbrek aldığını açıklamıştı.

O zamanlar Gomez kendisinin ve Raisa'nın hastane yataklarında el ele tutuştuğu bir fotoğrafı ve ameliyatın ardından karnının fotoğraflarını paylaşmıştı.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

Selena Gomez (@selenagomez)'in paylaştığı bir gönderi ()

Gomez Instagram'da şunları yazmıştı: 

Güzel arkadaşım Francia Raisa'ya ne kadar teşekkür ettiğimi sözcüklerle tarif etmek mümkün değil. Bana böbreğini bağışlayarak verilebilecek en büyük hediyeyi verdi ve en büyük fedakarlığı yaptı. İnanılmaz derecede kutsanmışım! Seni çok seviyorum kız kardeş.

 

Ekim 2017'de Today Show'a konuşan müzisyen böbreklerinin "tükendiğini" eklemişti.

İşte bu, hayatım boyunca tek bir insandan bir şey istememiştim. Birisinden bir şey isteme düşüncesi benim için gerçekten çok zordu. O gönüllü oldu ve bunu yaptı. Ve birisinin gönüllü olması da tek başına yeterli değil, bir eşleşme bulmak inanılmaz derecede zor.İşin gerçeği o aynı zamandan eşleşiyordu, bu inanılmazdı. Gerçekdışıydı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Umut Can Yıldız

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU