Bu hafta vizyona giren filmler

Biri yerli beş film sinemaseverlerle buluştu.  Haftasonu hangi filme gideceğine karar veremeyenler için o filmlerin konuları ve fragmanları

Bu hafta beş film vizyona giriyor

Kefernahum

Haftanın en dikkat çeken filmlerinden biri “Yabancı Dilde En İyi Film” dalında Oscar adayı olan Kefernahum. Kendisini dünyaya getirdiği için ailesine dava açan çocuğun hikayesini anlatan filmi, Nadine Labaki yazıp yönetiyor. 

Oscar'da Lübnan adına yarışacak filmde, resmi doğum belgesi bulunmadığından 12 yaşında olduğu tıbbi testlerle ortaya konulan Beyrutlu Zain'in yoksulluk ve şiddet ortamında var olma mücadelesi ele alınıyor.

 

The Upside (Olacak İş Değil)

Vizyona giren 126 dakikalık Amerikan yapımı The Upside adlı komedi filminde Oscar Ödülü adayı Bryan Cranston, ünlü komedyen Kevin Hart ve Oscar Ödüllü Nicole Kidman rol alıyor. The Upside'da yamaç paraşütü kazasında felç kalan zengin iş adamı Phillip Lacasse

(Cranston) ile eski bir mahkum olan Dell Scott (Kevin Hart) arasındaki dostluk işleniyor.

 

Time Freak (Zaman Yolcuları)

104 dakikalık Amerikan yapımı romantik komedi filmin yönetmen koltuğunda Andrew Bowler oturuyor. "Zaman Yolcuları"nda Asa Butterfield, Sophie Turner, Skyler Gisondo, Will Peltz, Aubrey Reynolds ve Joseph Park rol alıyor.

 

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3: Gizli Dünya

Dean DeBlois’un yazıp yönettiği 104 dakikalık animasyon filminde, halkının yeni lideri olan Hiccup ve ejderha dostu toothless’ın yeni bir tehlikeye karşı mücadelesi anlatılıyor. 

 

Aslı Gibidir

Ali Yorgancıoğlu’nın yönetmen koltuğuna oturduğu filmde, genç bir kızın hallerine ulaşmak için maceraya atılması konu ediliyor.

Komedi filmi olan “Aslı Gibidir”in başrollerinde Aslı İnandık, Toygan Avanoğlu, Ahmet olgun Sünear, Tuna Orhan gibi isimler yer alıyor.


 

DAHA FAZLA HABER OKU