Göksel Gümüşdağ'dan Arda Turan açıklaması: Galatasaray'a gitmek isterse anlayış gösteririz

Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Barcelona'dan kiraladıkları Arda Turan ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gümüşdağ, "Arda'yı Barcelona'dan alırken önceliğinin her zaman Galatasaray olduğunu bize söylemişti" dedi

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'in başkanı Göksel Gümüşdağ, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu kura çekimi sonrası TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Göksel Gümüşdağ, son 32 turunda eşleştikleri Sporting Lizbon'un yaklaşık 120 yaşında köklü bir takım olduğunu dile getirerek, "200 milyon euroluk bütçeleri var. Belki de kurada en zorlarından birini çektik. Ama buna rağmen biz çıkıp elimizden geleni yaparak gerek Başakşehir'i gerek Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Biz biraz soru seviyoruz, Başakşehir'de zoru seviyor. Borussia Mönchengladbach'ı yenerek buraya gelmek başka bir duygu, biz onu başardık. Tabi futbol bu, yol uzun, saat farkı var ama inşallah buradan da iyi bir netice alacağız" değerlendirmesinde bulundu. 

Arda Turan'ın takımdaki geleceğiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Gümüşdağ, şu ifadeleri kullandı:

Biz Arda'yı Barcelona'dan getirirken önceliğinin her zaman Galatasaray olduğunu söyledi. Bugün de bize geldiğinde Galatasaray'la ilgili bir düşüncem var dediğinde o şansı veririm çünkü o camiadan yetişmiş bir oyuncu. Sadece Başakşehir'in değil, Galatasaray'ın da değil, Türk Milli Takımı'nın en önemli oyuncularından bir tanesi ama hala aradığı kondisyonu bulamadı, istediğimiz noktaya gelemedi. Arda, çok önemli başarılar yaşatmış bu ülkeye, onun başarılı olmasını isteriz. Şu ana kadar bir gelişme yok ama böyle bir konu olduğunda camiasına dönmesi için yardımcı oluruz. Onun bu günlere gelmesinin en büyük sebebi Galatasaray Kulübü'dür, Fatih Terim'dir. Emre'ye yaptığımı Arda'ya da yaparım. 

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU