The Irishman’i 5 günde 17 milyon kişi izledi

Bazı izleyiciler filmin üç buçuk saatlik süresini eleştirmişti

The Irishman, üç buçuk saatlik uzunluğuyla Martin Scorsese’nin en uzun filmi. Bu nedenle Netflix prömiyerinin ardından kaç kişinin filmi tek oturuşta izlediği merak konusu.

Variety’nin paylaştığı Nielsen verilerine göre 27 Kasım’da internet yayın platformunda erişilebilir hale gelmesinin ardından, ABD’de 751 bin izleyici 209 dakikalık filmin tamamını izledi.

Bu sayı o günün izleyicilerinin yüzde 18’ini oluşturuyor. Bu da filmin, Sandra Bullock’un başrol oynadığı 2018 tarihli iki saatlik post-apokaliptik gerilim Bird Box’a benzer bir performans sergilediğini gösteriyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu minvalde The Irishman’in ekimde gösterime giren El Camino: Bir Breaking Bad Filmi’nden (El Camino: A Breaking Bad Movie) daha yüksek bir ortalama tutturduğu söyleniyor. Variety’e göre The Irishman’e kıyasla epey daha kısa olan iki saatlik süresine rağmen, yayın günü izleyenlerin yalnızca yüzde 11’i filmi sonuna kadar seyretmişti.

29 Kasım Cuma günü The Irishman’in en başarılı günü olarak rapor edildi. 930 bin izleyici filmin tamamını izledi.

Variety’e göre Netflix’te yayımlanmasını takip eden 5 gün içinde Scorsese’nin filmini toplam 17,1 milyon tekil kullanıcı izledi.

The Irishman, Netflix’te erişime açık.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU