Kim Kardashian’ın Cadılar Bayramı fotoğrafındaki detay hayranlarının gözünden kaçmadı

Kardashian ailesi Çakmaktaşlar kılığına girdi

Kardashian, ailesinin Cadılar Bayramı fotoğrafını Instagram'da paylaştı (Kim Kardashian / Instagram)

Kim Kardashian, bütün ailesine Cadılar Bayramı kostümleri giydirmiş olabilir ama bu, tüm çocuklarının bayram ruhunu yaşadığı anlamına gelmiyor.

KKW Beauty patronu cuma günü ailesinin 2019 Cadılar Bayramı fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafta bütün aile Çakmaktaşlar ailesinin fertleri gibi giyinmişti.

Bununla birlikte ailenin bir üyesi açıkça Photoshop'lanmıştı ve bunun Kanye West'in Dino kostümü yüzünden olduğu ortaya çıktı.

 

 

Kardashian'a göre çiftin ikinci küçük çocuğu Chicago, bunun dinozor kostümü içindeki babası olduğunu anlamadı ve ailenin geri kalanıyla tarih öncesi fonun önünde poz vermeyi reddetti.

Ünlü yıldız Instagram paylaşımına, “Bu aile fotoğrafını çekmek çok zordu çünkü Chicago, Dino'dan çok korktu! Çok komik. Onun sadece babası olduğunu açıklamaya ve göstermeye çalıştık ama henüz konsepti anlamadı! Bu yüzden fotoğrafçıya onu eklediği ve ailemizin Çakmaktaşlar hayalini gerçeğe dönüştürdüğü için teşekkürlerimizi sunuyoruz!" diye yazdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fotoğrafta, kırmızı peruğuyla Pebbles kostümü giyen 21 aylık Chicago'nun ebeveynlerinin ve kardeşlerinin yanına sonradan düzenlenerek eklendiği açıkça görülebilir.

Açıklamaya rağmen kötü edit edilmiş fotoğraf hayranları güldürdü.

Bir kişi “Bu korkunç bir Photoshop” derken, bir diğeri “Fotoğrafçınız korkunç bir iş çıkarmış… ama yine de sevimli bir fotoğraf" dedi.

Kardashian bu Cadılar Bayramı'nda, Çakmaktaşlar'dan Betty Rubble'a ek olarak, Bu Nasıl Sarışın!'dan (Legally Blonde) Elle Woods gibi de giyinmiş ve filmin ikonik Harvard kabul videosunu yeniden çekmişti.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU