70 milyonluk büyük ikramiye gizemini koruyor

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü 31 Aralık 2018'deki yılbaşı özel çekilişi ile ilgili açıklama yaptı: Henüz kimse başvurmadı

Fotoğraf: AA

31 Aralık 2018’deki yılbaşı özel çekilişinde 70 milyon liralık büyük ikramiye İstanbul Üsküdar’dan alınan tam bilete çıkmıştı. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü büyük ikramiye ile ilgili açıklama yaptı.

"70 milyon liralık büyük ikramiyenin talihlisi, ikramiyesini almak üzere henüz idaremize başvuruda bulunmamış ve ikramiye ödemesi yapılmamıştır"

Açıklamada, bazı basın yayın organları ve internet siteleri ile sosyal medyada, 70 milyon liralık yılbaşı özel çekilişi büyük ikramiyesiyle ilgili asılsız haberlere yer verildiği belirtildi. 

31 Aralık 2018'deki yılbaşı özel çekilişinde 70 milyon liralık büyük ikramiyenin Kadıköy Şubesi'ne sevk edilen ve bu şubece de Ali Özçalımlı isimli bayiye satılan 7615536 numaralı tam bilete isabet ettiği hatırlatıldı, "Söz konusu biletin talihlisi ikramiyesini almak üzere henüz idaremize başvuruda bulunmamış ve ikramiye ödemesi yapılmamıştır" denildi.

DAHA FAZLA HABER OKU