Kız arkadaşına su altında evlilik teklifi yapmak isterken boğuldu

Steven Weber, Tanzanya’da tatildeyken Kanesha Antoine’ye aşkını ilan ettikten sonra hayatını kaybetti

Steven Weber, Kenesha Antoine’ye su altı kabininin camından evlenme teklifinde bulunmak için okyanusa daldı ancak bir daha su yüzüne çıkmadı (Kenesha Antoine, Facebook) 

Kız arkadaşına “hayatta bir defa” yaşanacak tatillerinde su altında evlilik teklifi yapmak isteyen adam boğularak hayatını kaybetti.

Steven Weber Tanzanya’da tatildeyken kız arkadaşı Kenesha Antoine’ye su altı kabininin camından evlenme teklifinde bulunmak için okyanusa daldı.

Video görüntülerinde Weber’in “Benim eşim olur musun?” yazalı bir kağıdı cama yaklaştırdığı görülüyor.

Ardından bir yüzük kutusu çıkaran Weber sonra gözden kaybolarak yüzeye doğru yüzüyor.

Louisiana eyaletinin Baton Rouge kentinde yaşayan Antoine “Evet! Evet! Evet!” yanıtı verdiği videoyu cuma sabahı Facebook’ta yayımladı.

 

 

Fakat birkaç saat sonra Antoine, erkek arkadaşının kendisinin cevabını duymak için “bu derinliklerden bir daha su yüzüne çıkmadığını” açıkladı.

Antoine “Asla kucaklaşamadık ve hayatımızın geri kalanının başlangıcını birlikte kutlayamadık, hayatımızın en güzel günü kaderin hayal edilebilecek en acımasız cilvesiyle en kötü güne döndü. Bu son birkaç günde, ölmeden önce yapılacaklar listesindeki deneyimlerin keyfini çıkardığımız ve birlikte geçirdiğimiz son anlarımızda çok mutlu olduğumuz ve heyecandan başımızın döndüğü gerçeğiyle teselli bulmaya çalışacağım” ifadesini kullandı.

Avukat olan Antoine “Karşılaştığın herkese ışık oldun. Asla bir yabancı olmadın ve birçok kişiye neşe getirdin. Kibardın, şefkatliydin, beni sürekli kahkahaya boğdun ve beni daha önce hiç yaşamadığım bir sevgi yağmuruna tuttun” diye ekledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Antoine ayrıca Weber’in birkaç gün önce tatillerini “insanların ölmeden önce hayatlarında bir kez yapmak isteyeceği şey” diye tarif ettiğini yazdı ve şunları söyledi:

Bir sonraki yaşamda seni bulacağım ve seninle evleneceğim, bir sonrakinde ve bir sonrakinde ve bir sonrakinde de. Seni çok seviyorum ve her zaman seveceğim.

Çift Doğu Afrika kıyısındaki Pemba Adası’ndaki bir tesiste kalıyordu.

ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Tanzanya’da bir Amerikan vatandaşının hayatını kaybettiğinden bilgileri bulunduğunu söyledi. Sözcü “Aileye kayıplarından dolayı en içten başsağlığı dileklerimizi sunuyoruz. Her türlü uygun konsolosluk yardımını sunmaya hazırız” dedi.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world/americas

Independent Türkçe için çeviren: Cenk Korkmazer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU