The Irishman'in yapımcıları Mickey Rourke'u yalanladı: Onunla çalışmayı hiç düşünmedik

Oyuncu The Irishman'de rol alamamasının sebebinin Robert De Niro olduğunu iddia etmişti

Mickey Rourke, yönetmenliğini Martin Scorsese'nin yaptığı The Irishman'daki rolü Robert De Niro'yla uzun zamandır süren kavgası nedeniyle alamadığını söylese de, filmin yapımcılarına göre Rourke "hiç düşünülmedi bile".

Bu hafta İtalya'da yayımlanan sohbet programı Live – Non è la D’Urso'da konuşan Rourke, Scorsese'nin filmdeki bir rol için “onunla buluşmak istediğini” ama oyuncu kadrosundan sorumlu kişinin “Robert De Niro'nun onunla beraber bir filmde çalışmayı reddettiğini söylediğini" aktarmıştı. Rourke programda, “paraya ihtiyacı olduğu için" reddedildiği için üzgün olduğunu söylemişti.

Ancak Entertainment Tonight'a yaptıkları açıklamada The Irishman'in yapımcıları Jane Rosenthal, Emma Tillinger Koskoff ve oyuncu direktörü Ellen Lewis, Rourke'un hatalı olduğunu ve film için hiçbir zaman düşünülmediğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Açıklamada, “Mickey Rourke'den The Irishman'da oynaması asla istenmedi ve filmde yer alması hiç düşünülmedi, tartışılmadı, göz önünde bile bulundurulmadı” ifadeleri yer aldı.

Rourke ve De Niro'nun beraber çalıştıkları 1987 yapımı Şeytan Çıkmazı'ndan (Angel Heart) bu yana birbirlerinden hoşlanmadıkları iddia ediliyor. Non e la D’Urso'da konuşan Rourke, “Eskiden ona bakarken saygı duyardım şimdi sadece bakıyorum. Pisliğin içinden geldim. O bu hayatı bilmez. Ben bu b*ktan hayatı yaşadım. O yüzden ne zaman yüzüne baksam ne kadar aşağılık bir herif olduğunu görüyorum” demişti.

Şeytan Çıkmazı'nın yönetmeni Alan Parker 1987'de (ABC News'e) yaptığı açıklamada Rourke'la çalışmanın “tam bir kabus” olduğunu söylemişti. Parker, “Sette hep çok tehlikelidir, çünkü ne yapacağını asla bilemezsiniz” demişti.

The Irishman'de De Niro eski tetikçi Frank Sheeran'ın hem 80 yaşında hem de 24 yaşındaki halini oynuyor. Ve bunun için gerekli teknoloji nedeniyle The Irishman, en pahalı Scorsese filmi olmuş durumda.

Film, Netflix’te 27 Kasım’daki prömiyerinden önce 1 Kasım’dan itibaren sınırlı sayıda sinema salonunda gösterime girecek.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU