Bahçeli’den Davutoğlu yorumu: Serok Ahmet, kulağına fısıldanan gizli gündemi gerçekleştiriyor

Bahçeli: Yenikapı’ya otomobil galerisi açacak kadar çıldıran kırık sandalyeli şahısların varmak istediği yer neresidir?

Fotoğraf: AA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ihraç talebiyle disipline sevk edilmesinin ardından AK Parti’den istifa eden eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’na tepki gösterdi.

Bir dizi ziyaret için Bayburt’a gelen Bahçeli’nin hedefinde Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Bülent Arınç da vardı.

Bahçeli, iki isme şu ifadelerle tepki gösterdi:

Partisinden istifasıyla tıynetine ve kulağına fısıldanan gizli gündeme uygun olanı yapan Serok Ahmet, iki de bir başını kaldıran ve geçmişte Kozmik Oda’yı kozmetik odaya çevirip FETÖ’yü buraya sokan şahıs ne yapsa boş, ne söylese boşunadır.

Cumhur İttifakı’nı sabote etmeyi aklından geçiren, parti kuruyorum diyerek küresel sömürü çarkına yakalarını kaptıran, oyuna gelip Türkiye’yi hançerlemeyi düşünen, FETÖ’ye ve PKK’ya gülücükler saçan, gevezelikte sınır tanımayıp özgül ağırlıklarını beş paralık edenlere asla fırsat vermeyeceğiz.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İmamoğlu'na: Kırık sandalyeli

Bahçeli, Yenikapı’da önceki yönetimin kullandığı araçları sergileyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu da eleştirdi.

‘Yenikapı sergisi’nin maksadının “esasen 7 Ağustos Yenikapı ruhunu zedelemek, HDP ve PKK’yla ortaklığı gizlemeye tevessül etmek” olduğu görüşünü dile getiren Bahçeli, şunları söyledi:

İhaneti israf bahanesiyle örtme gayretkeşliği, bir bakıma ifritten medet ummanın kötürüm ve köhne kisvesidir. Sözde otomobil israfıyla meşgul olanlar, anaların israf olmuş yıllarını, milli bekayı imha etmek isteyen şerefsizleri nasıl görmezler, nasıl bilmezler? İsraf çığırtkanları Türkiye’nin egemenlik haklarına vurulmak istenen prangaları hangi mantık ve mazeretle yok sayarlar? Yenikapı’ya otomobil galerisi açacak kadar çıldıran kırık sandalyeli şahısların varmak istediği yer neresidir?

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU