Joe Biden'ın "iyi seks" açıklaması tepki çekti

ABD Başkanı'nın first lady Jill Biden'la ilişkisi hakkında sarf ettiği sözler, muhafazakarları kızdırdı

Şimdiden tartışmalara yol açan kitap 27 Şubat'ta satışa sunulacak (AP)

Beyaz Saray muhabiri Katie Rogers'ın kaleme aldığı ancak henüz yayımlanmayan Amerikan Kadını: Hillary Clinton'dan Jill Biden'a Modern First Lady'nin Dönüşümü (American Woman: The Transformation of the Modern First Lady, From Hillary Clinton to Jill Biden) adlı kitabı, Daily Mail gazetesi edinerek gündeme taşıdı. 

Cuma günü yayımlanan habere göre kitapta ABD Başkanı Joe Biden, 47 yıllık evliliğinin sırrını şakayla karışık "iyi seks" olarak açıklıyor. 

Demokrat Partili başkan bu açıklamasıyla, özellikle Cumhuriyetçi Partili muhafazakarların hedefi oldu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bir Trump destekçisi, "Solcu muhabirlerin Joe Biden'ın seks hayatı hakkında fantezi kurduğu bir döneme girdik. Aklı biraz başında olan biri bunu bilmek istemez" dedi. 

Radyo sunucusu Bo Snerdley, "Bunun hakkında ne diyeceğimi bilmiyorum. Neden?" diye tepki gösterdi. 

Muhafazakar spor haberleri sitesi OutKick'in kurucusu Clay Travis, Twitter hesabında "Merdivenleri düşmeden çıkamayan Joe Biden evliliğin sırrının 'iyi seks' olduğunu söylüyor. Gerçekten" yazdı. 

Demokratlarsa bu yorumlara tepki gösterdi. Bir sosyal medya kullanıcısı "Obamacare, kürtaj, evlilik eşitliğini destekleyen, öğrenci kredilerini silen ve 'iyi seksten' bahseden 81 yaşındaki Joe Biden'ı Trump'a her türlü tercih ederim" derken bir başkası şu ifadeleri kullandı:

Joe Biden'ın yanlışı yok. Amerika'daki hemen hemen her çift iyi seksin başarılı bir ilişkide devasa rol oynadığını kabullenir.

Biden, halihazırda 72 yaşında olan ikinci eşi için daha önce de benzer yorumlar yapmıştı. 2006'da destekçilerine yaptığı konuşmada "Çocuklarım uyurken evde eşimle aşk yapmayı tercih ederdim" demesi de gündem olmuştu.


 

Independent Türkçe, Newsweek, NY Post

DAHA FAZLA HABER OKU