Avengers: Endgame'in devam filmlerinden Black Widow'un detayları paylaşıldı

Avengers: Endgame'den önce yaşananları anlatacak film 2020'de vizyona girecek

Marvel'in 4. aşamasındaki diğer filmler arasında Eternals, Shang-Chi: And the Legend of Ten Rings, Doctor Strange in the Multiverse of Madness ve Thor: Love and Thunder yer alacak (Marvel)

Scarlett Johansson, Marvel Sinematik Evreni'nin 4. evresinin açılışını yapması beklenen Black Widow filmi hakkında bazı noktaları açıklığa kavuşturdu.

The Hollywood Reporter'a konuşan oyuncu filmin “büyük sansasyon" yaratacağını ve ilk kez bir Marvel filmi için baş yapımcı olarak rol almanın “özgürleştiren bir tarafı” olduğunu söyledi.

Johansson, “Filmin kaderi hakkında daha fazla söz hakkım var gibi hissediyorum, bu da bana gönül rahatlığı veriyor" diye ekledi.

Onu (karakteri Natasha Romanoff'u) herkesten iyi tanıyorum. Çocukluğu nasıldı? Otorite figürleriyle ilişkisi nasıldır? Bu karakter çok boyutlu ve cesur ama aynı zamanda çok fazla travma geçirmiş ve incelenmemiş bir hayat sürmüş. Bu ayrıcalıklı düzeyde çalışabilmek için muhtemelen birçok şeyi kendinden uzaklaştırması gerekti.

Johansson bu filmde erkek meslektaşlarıyla "eşit şartlar altında" çalıştığını söylerken para mevzusunun da "muhabbet konusu olmadığını" söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marvel'in 4. evresi, 2008 yılında Iron Man'le başlayan ve bu yıl Avengers: Endgame ve Örümcek Adam: Evden Uzakta'yla sona eren Sonsuzluk Destanı'nın devamı olacak.

Endgame, Johansson'ın karakteri Romanoff'un Yenilmezler'in Thanos'u yenmesine yardım etmek için ölümcül bir atlayışla kendini feda etmeyi seçtiği bir sahne de içeriyordu.

Johansson sahneden bahsederken “Sonun kesinliği üzücüydü ama şerefimle öleceğim için heyecanlıydım. (...) Arkadaşlarısevdikleri için -ve tabii insanlık için- kendini feda etmek tam onluk bir davranış gibi geldi. Acı tatlı bir andı” dedi.

Marvel'in 4. aşamasındaki diğer filmler arasında Eternals, Shang-Chi: And the Legend of Ten Rings, Doctor Strange in the Multiverse of Madness ve Thor: Love and Thunder yer alacak.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU