Britanya'ya veda etmeye hazırlanan Elton John: Glastonbury'de sahne almaktan çekiniyorum

"Crocodile Rock" şarkısının solisti, pazar gecesi Piramit Sahnesi'nde baş sanatçı olarak sahne alacak

(Reuters)

Elton John, Glastonbury'de sahne almaktan "biraz çekindiğini" itiraf etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Rocket Man" şarkısıyla tanınan müzisyen, 25 Haziran Pazar günü Piramit Sahnesi'nde ana sanatçı olarak sahne alarak bu yılki müzik festivalinin kapanışını yapacak.

Bu, Farewell Yellow Brick Road turnesinin Birleşik Krallık ayağını bir hafta önce tamamlayan John'un ülkedeki son konseri olacak.

BBC Londra'ya konuşan John, Somerset'teki festivalde çalmayı "gerçekten düşünmediğini" itiraf etti ve ekledi:

Korkmuyorum ama biraz çekiniyorum çünkü orada hiç çalmadım, orada hiç bulunmadım.

John, 30 Mayıs Salı akşamı Londra'daki O2 Arena'da gerçekleştireceği 10 konserin sonuncusu öncesinde Scott Mills'in BBC Radio 2'deki programına verdiği ikinci röportajda, Somerset'teki müzik etkinliğinde çalmasının daha önce hiç istenmediğini belirtti.

76 yaşındaki John, birlikte söz yazdığı Bernie Taupin'le birlikte "gençken" Isle of Wight Festivali'ne gitseler de festivallerden büyük ölçüde uzak durduğunu söyledi.

John, "Benim için çok fazla insan var" dedi.

Kalabalıkları sevmiyorum. Festivallerde çaldım ve gerçekten çok keyif aldım. Ama tabii ki Glastonbury festivallerin en iyisi.

John, sözlerine şöyle devam etti:

Dürüst olmak gerekirse, ilk kez çalmam isteniyor, daha önce hiç geri çevirmemiştim. Ama doğru zamanda geldi. Ben tesadüflere ve kadere inanan biriyim ve bu İngiltere ve Büyük Britanya'ya veda etmenin en harika yolu.

John, festival organizatörü Emily Eavis'in "harika" olduğunu söyledi ve şunları ekledi:

Turneden farklı bir şarkı listem var, çok daha farklı olacak. Konuklarım var ve size kim olduklarını söyleyemem ama harika olacak. Gerçekten dört gözle bekliyorum.

Arctic Monkeys ve Guns and Roses, Glastonbury 2023'ün ana sanatçıları olarak John'a katılıyor ve sırasıyla 23 Haziran Cuma ve 24 Haziran Cumartesi günleri Piramit Sahnesi'nde sahne alacaklar.

Salı günüyse Queens of the Stone Age, Rick Astley ve Caroline Polachek, tüm festivalin sahne saatleri açıklanırken kadroya yeni eklenen isimler olarak duyuruldu.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU