İzmir ve Manisa programlarını iptal eden İnce'den "kumpas" açıklaması

"45 gündür sahte dekontlarla, sahte belgelerle, sahte videolarla iftira atan ve algı operasyonu yapan FETÖ'cülere karşı bu ülkenin gazetecileri, savcıları neredesiniz?"

Fotoğraf: AA

Cumhurbaşkanı Adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin İzmir ve Manisa mitinglerinin sağlık gerekçesi nedeniyle iptal edildi.

Programın iptal edildiği bilgisi, Memleket Partisi İzmir İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından duyuruldu.

Memleket Partisi Manisa Milletvekili Adayı Fidel Okan da Twitter'dan aptığı açıklamada, "Sn. Muharrem İnce’nin sağlık durumunun bozulması sebebiyle İzmir ve Manisa programları tamamen İPTAL olmuştur.  Hakkında yürütülen iftira ürünü aşağılık kampanyaları lanetliyoruz" dedi.

Muharrem İnce'den açıklama

Twitter hesabından paylaşım yapan Muharrem İnce, sosyal medyada yayınlanan iddialarla ilgili, kendisine "kumpas" kurulduğunu söyleyerek şunları kaydetti:

45 gündür sahte dekontlarla, sahte belgelerle, sahte videolarla iftira atan ve algı operasyonu yapan FETÖ'cülere karşı bu ülkenin gazetecileri neredesiniz? Savcıları neredesiniz? Bu aşağılık teröristlerin kumpaslarından medet umanlar, bunları yayanlar, bunlara inananlar; kumpas davaları döneminde yaşananları hatırlamıyor musunuz? Bu aşağılık teröristlerle ömrümün sonuna kadar mücadele edeceğim.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU