Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş: Katil arayışlarının, hedef göstermelerin kimseye bir faydası yoktur

Ayşe Ateş, “Devletimiz, suçluları tespit edecek ve gereken cezayı verecek büyüklüktedir” ifadelerini kullandı

Sinan Ateş. Fotoğraf: Twitter

Silahlı saldırıda öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, Sinan Ateş’in sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Ateş, “Eşimin şehit edilmesinden bugüne gerek sosyal medyada gerekse bazı internet sitelerinde alan katil arayışlarının, hedef göstermelerin kimseye bir faydası yoktur. Sosyal medya bir hüküm yeri değildir. Devletimiz, suçluları tespit edecek ve gereken cezayı verecek büyüklüktedir” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ankara Çukurambar’da uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Sinan Ateş’in Twitter hesabından ailesi adına eşi Ayşe Ateş açıklama yaptı.

Ayşe Ateş, Sinan Ateş’in suikaste kurban gitmiş bir ülkücü şehit olduğunu belirterek tek beklentilerinin dua olduğunu ifade etti.

Ayşe Ateş’in açıklaması şöyle:

Ankara'da düzenlenen hain suikast sonucu şehit düşen eşim Sinan Ateş'in cenazesi için yakından, uzaktan gelerek acımızı paylaşan, taziyelerini ileten herkese ailemiz adına teşekkür ediyorum. Eşimin şehit edilmesinden bugüne gerek sosyal medyada gerekse bazı internet sitelerinde yer alan katil arayışlarının, hedef göstermelerin kimseye bir faydası yoktur. Sosyal medya bir hüküm yeri değildir. Devletimiz, suçluları tespit edecek ve gereken cezayı verecek büyüklüktedir. Her şeyden önemlisi Allah, en büyük adalet ve hüküm sahibidir. Acımızı bir siyasi malzeme hâline getirmek, acımız üzerinden siyasi hesaplaşma yapmak isteyenlerden istirhamımız, ellerini vicdanlarına koymaları, acımıza saygı duymalarıdır. Şu anda tek bir gerçek vardır: Sinan Ateş, hain bir suikaste kurban gitmiş Ülkücü şehittir. Onun manevi hatırasına saygı göstermek isteyen herkesten tek beklentimiz duadır.

 

ANKA

DAHA FAZLA HABER OKU