Fenerbahçe hazırlık maçında Wolfsburg ile berabere kaldı: 1-1

Sarı-lacivertliler, Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçında Wolfsburg ile 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe'nin golünü yeni transferi Vedat Muric kaydetti

Fotoğraf: @Fenerbahce

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçında Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Wolfsburg ile 1-1 berabere kaldı.  

Fenerbahçe ile Wolfsburg, Graz yakınındaki Franz Fekete Stadı'ndaki karşı karşıya geldi. 

Fenerbahçe karşılaşmaya Harun Tekin, Serdar Aziz, Jailson, Murat Sağlam, Hasan Ali Kaldırım, Tolga Ciğerci, Ozan Tufan, Garry Rodrigues, Max Kruse, Moses ve Vedat Muric ilk 11'iyle başladı.

Wolfsburg ise Pavao, Jerome, John Anthony, Josuha, Robin, Mbabu, Maximillian, Xaver, Yunus Mallı, Jaoa ve Admir ilk 11'iyle sahaya çıktı. 

Sarı-lacivertli ekip, 25. dakikada Vedat Muric'in golüyle öne geçti. Max Kruse'nin sol kanattan kullandığı serbest vuruşta, Ozan Tufan'ın indirdiği topa arka direkte Vedat Muric yere inmeden ayak koydu ve takımını 1-0 öne geçirdi. 

Wolfsburg'un beraberlik golü ise 63. dakikada Weghorst'tan geldi. Sağ kanattan ceza sahasına giren William'ın yerden pasında altı pas önünde topla buluşan Weghorst, düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 

Fenerbahçe'nin 39 ve 69. dakikalarda Vedat Muric, 65. dakikada da Max Kruse ile üç şutu direkten döndü.

Vedat Muric: Daha önce de söyledim bu camiaya adımı altın harflerle yazdırmak istiyorum

Sarı-lacivertli takımın, yeni transferi Vedat Muric, karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu,

Wolfsburg karşısında takımının tek golünü atan Muric, şöyle konuştu:

Takım adına konuşmak gerekirse, ilk geldiğim günden beri çok güzel uyum sağladığımı düşünüyorum. Takım arkadaşlarım, büyüklerim, ağabeylerim, kardeşlerim kulübe adapte olabilmem için çok yardımcı oldular. Kendi adıma da konuşursam elimden geldiğince bu camia için her şeyimi vereceğim. Daha önce de söyledim bu camiaya adımı altın harflerle yazdırmak istiyorum. İyi başladığımı düşünüyorum. İnşallah bu performansım lige de yansır.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU