Karaismailoğlu: Bir sorun varsa onu çözecek olan Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki hükümetlerdir

Bakan Karaismailoğlu, 'Altılı masa'da milletin derdi olmadığını iddia ederek, “O masalarda onların ikballeri, gelecekleri, keyifleri var" ifadesini kullandı

Fotoğraf: AA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Bir sorun varsa onu çözecek olan Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki hükümetlerdir. Vatandaşımız, milletimiz de bunu çok iyi biliyor” dedi.

Zonguldak’tan AK Parti’lilerle bir araya gelen Karaismailoğlu, yaptığı konuşmada, ulaşım yatırımlarının Türkiye'nin her yerinde aynı şekilde devam ettiğini söyledi.

"O masalardan bir şey çıkmaz"

Salgında dünyadaki bütün sistemlerin çöktüğünü ifade eden Karaismailoğlu, Türkiye'nin bu süreçte en hızlı büyüyen ülkelerden olduğunu kaydetti.

Türkiye'nin büyümesinin güçlü altyapısı üzerinde devam edeceğini vurgulayan Karaismailoğlu, "Dünyadaki küresel krizler, fiyat dalgalanmasındaki istikrarsızlık, Türkiye'ye de yansıyor. Onların sonuçlarını, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını, sorunlarını, sıkıntılarını da görüyoruz. Onların çözüm yolunda da hummalı bir çalışmamız var, kimsenin endişesi olmasın" diye konuştu.

Karaismailoğlu, sorunları çözecek kadronun sadece Recep Tayyip Erdoğan ve onun liderliğindeki hükümetler olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

Başka çözüm bulacak kimse yoktur. Bazı masalar kuruluyor, kalkıyor, yiyip içip muhabbet ediyorlar. O masalardan bir şey çıkmaz. 'Altılı masa' diyorlar; altında başkaları, üstünde başkaları var. Bir de o masalarda milletin derdi yok. O masalarda onların ikballeri, gelecekleri, keyifleri var. O yüzden o masalara kimse itibar etmiyor. Vatandaşımız da o masalara itibar etmiyor. Bir sorun varsa onu çözecek olan Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki hükümetlerdir. Vatandaşımız, milletimiz de bunu çok iyi biliyor. Bizler de dava arkadaşları olarak bunları gece gündüz anlatacağız, vatandaşımızın gönlüne gireceğiz, çalmadık kapı bırakmayacağız. İnşallah 2023 seçimlerini de güçlü şekilde atlattıktan sonra güçlü büyük Türkiye ve dünyanın gelişmiş en büyük 10 ekonomisinden biri olan Türkiye, artık dünyaya ispat edilmiş olacak.

 

Independent Türkçe, AA

DAHA FAZLA HABER OKU