AK Parti’li Dağ: Yıl 2032 olacak yine AK Parti iktidarda olacak

Dağ, AK Parti’ye ömür biçenleri hayatları boyunca duyduklarını söyledi

Fotoğraf: Twitter

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Yıl 2022 oldu, AK Parti hala iktidar. Bugünlerde de yine ömür biçmeye çalışıyorlar bir takım sıfatlar belirlemeye çalışıyorlar. Yıl 2032 olacak yine AK Parti iktidarda olacak" dedi.

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından il başkanlığı binasının bahçesinde düzenlenen vefa iftarında konuşan Dağ, İzmir AK gençliğin bir ilke imza attığını, 2 yıl sonra ilk kez toplu iftar yemeğinde buluştuklarını söyledi.

Dağ, Ramazan ayının önemine değinirken, bu yıl daha çok sokak iftarlarına katılarak, ev ziyaretleri yapacaklarını anlattı.

Kendisinin ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan'ın İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yaptığını hatırlatan Dağ, "İzmir Ak Parti yetiştirir derken burada güzel bir kültür oluştu. Her kardeşimiz bayrağı aldı. Layıkıyla görevini yerine getirdi. Sonrasındaki kardeşimize o bayrağı devretti. Böyle de sürüp gidecek" dedi.

AK Partinin millete hizmet etmeye devam edeceğini vurgulaya Dağ, şunları kaydetti:

Bu partiye ömür biçenler, bugünlerde yine ömür biçmeye başladılar. Arkadaşlar bu ömür biçenlerle bir hayatımız boyunca, hep bunları duyduk. Onun için o ömür biçenlerin dediklerinin hiçbiri gerçekleşmedi. İl gençlik kolları başkanıydım. Diyorlardı ki 'AK Parti, ANAP gibi Doğru Yol gibi tarihteki yerini alacak'. Bunu söylediklerin de yıl 2007, 2008'di. Yıl 2022 oldu. AK Parti hala iktidar bugünlerde de yine ömür biçmeye çalışıyorlar bir takım sıfatlar belirlemeye çalışıyorlar. Yıl 2032 olacak yine AK Parti iktidarda olacak. Allah'ın izniyle.

 

Independent Türkçe, AA

DAHA FAZLA HABER OKU