Chelsea teknik direktörlük görevine Frank Lampard'ı getirdi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, efsane futbolcusu Frank Lampard'ı teknik direktörlüğe getirdiğini açıkladı

Frank Lampard / Fotoğraf: chelseafc.com

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Maurizio Sarri'nin görevinden ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine kulübün efsane futbolcularından Frank Lampard'ı getirdiğini duyurdu.

Chelsea Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Uzun ve şanlı kariyeriyle kulüp tarihinin en büyük oyuncularından Lampard, 3 yıllık kontratla Stamford Bridge'e geri döndü" ifadelerine yer verildi.  

Teknik direktörlük kariyerine ilk olarak İngiltere Championship ekiplerinden Derby County'de başlayan Lampard, efsanesi olduğu Londra ekibine gelmesinin ardından duygularını şöyle dile getirdi: 

Chelsea'ye hoca olarak geri döndüğüm için çok gururluyum. Herkes bu kulübe ve paylaştığımız tarihe olan sevgimi biliyor. Çok çalışmak ve Chelsea'ye daha fazla başarı getirmek için buradayım. Başlamak için sabırsızlanıyorum. 


Futbolculuk döneminde Chelsea formasını giydiği 13 sezonda birer UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi, 3 lig, 4 İngiltere Federasyon Kupası, 2 İngiltere Lig Kupası kazanan Lampard, İngiltere Milli Takımı'nda 106 maçta forma giymişti.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU