Üçüncü bir çocuğu olduğu babalık testiyle ortaya çıkan Tristan Thompson, Khloe Kardashian'dan özür diledi

"Artık baba tespit edildiğine göre, oğlumuzu dostane biçimde büyütmek için sabırsızlanıyorum"

Khloe Kardashian ve Tristan Thompson (AP)

Yeni bir babalık testi sonucunda fitness eğitmeni Maralee Nichols'la erkek bir bebeği olduğu açığa çıkan Tristan Thompson, Khloe Kardashian'dan özür diledi.

Nichols'ın, yeni doğan çocuğunun babasının Thompson olduğu iddiasıyla açtığı babalık davası sürerken, 30 yaşındaki basketbol yıldızı 3 Ocak Pazartesi günü bir açıklama yayımladı.

Geçen yıl 2 Aralık'ta oğullarını dünyaya getiren Nichols, Sacramento Kings oyuncusuna karşı çocuk yardımı ve hamileliğe ilişkin diğer ödemeler için dava açmıştı.

Mahkeme belgelerine göre Thompson, kızı True'nun annesi Kardashian'la çıkarken, geçen yıl marttaki doğum gününde Nichols'la cinsel ilişkiye girdiğini kabul etti.

Pazartesi günkü babalık testi sonucunu takiben Instagram'da iki bölümden oluşan bir açıklama paylaşan Thompson, affını istedi ve kamuoyu önünde Nichols'tan olan oğluna ebeveynlik yapma sözü verdi.

Eylemlerimin tam sorumluluğunu üstleniyorum. Artık baba tespit edildiğine göre, oğlumuzu dostane bir şekilde büyütmeyi dört gözle bekliyorum. Bu çile sebebiyle kamuoyunda ve özelde zarar verdiğim veya hayal kırıklığına uğrattığım herkesten içtenlikle özür diliyorum.

 

Tristan thompson özür (Instagram).png
Tristan Thompson'ın Khloe Kardashian için yazdığı özrün ekran görüntüsü (Instagram / @realtristan13)


Thompson, ikinci bir Instagram hikayesindeyse 2016'da başlayan parçalanmış ve çalkantılı ilişkileri süresince neden olduğu "kalp ağrısı ve utanç" sebebiyle Kardashian'dan özür diledi.

Khloe, bunu hak etmiyorsun. Sana yaşattığım kalp ağrısını ve aşağılanmayı hak etmiyorsun. Yıllar boyunca sana karşı sergilediğim davranışları hak etmiyorsun. Hareketlerim kesinlikle seni nasıl gördüğümle örtüşmüyordu.

Haberlere göre Thompson, babalık davasını geri çekmesi ve 75 bin dolarlık (yaklaşık 1 milyon TL) uzlaşma bedelini kabul etmesi için Nichols'ı tehdit etti.

Page Six'in elde ettiği mahkeme belgelerine göre Thompson, Nichols'a çocuk desteği davasının en iyi durumda kadını "sıfır alakalı bir babayla... ve ayda birkaç yüz dolarlık çocuk desteğiyle" büyüteceği bir bebekle bırakacağını öne sürerken aynı zamanda kürtaj yaptırmasında da "ısrar etmiş".

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Thompson ayrıca şiddetli dava sürecinde Nichols'ın bebeğine DNA testi yapılmasını tekrar tekrar istemiş.

NBA oyuncusu, kişisel antrenörün Houston'da mülk sahibi olduğunu iddia ederek Nichols'a karşı Texas'ta kendi davasını da açmıştı. Fakat bu dava geçen yıl aralıkta reddedilmişti.

Nichols, çocuk desteği davasını Kaliforniya'da açmıştı. Avukatları, fitness eğitmeninin basketbol oyuncusuyla yaşadığı "uzun ilişinin birçok eyalete yayıldığını" öne sürerek, çocuğun Nichols ve Thompson'ın halihazırda ikamet ettiği Kaliforniya'da doğduğunu belirtmişti.

Thompson, 37 yaşındaki reality TV yıldızı Kardashian'ı, 2018'de True'ya hamile kaldığı dönem dahil birden fazla kez aldattığını kabul etmişti.

Thompson'ın ayrıca eski kız arkadaşı Jordan Craig'le de bir oğlu bulunuyor.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU