Kasımpaşa, 10 haftada ikinci teknik direktörün de işine son verdi

Kasımpaşa'da Cihat Arslan dönemi de sona erdi

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da teknik direktör Cihat Arslan ile yollar ayrıldı / Fotoğraf: AA

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da teknik direktör Cihat Arslan ile yollar ayrıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Cihat Arslan ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Cihat Arslan'a kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki çalışma hayatında başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

2. hafta göreve getirilmişti

Cihat Arslan, ligin ilk haftasında Atakaş Hatayspor ile oynanan müsabakanın ardından göreve getirildi. Kasımpaşa, Arslan yönetiminde Süper Lig'de çıktığı 9 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşadı.

Bu sezon Şenol Can'ın ardından Cihat Arslan ile de yollarını ayırarak ikinci kez teknik direktör değişikliğine başvuran lacivert-beyazlı takım, 6 puanla 19. sırada yer alıyor.

10 haftada 10 teknik adamla yollar

2021-2022 sezonunun ilk 10 haftasında kulüpler 10 teknik adamla yollarını ayırdı.

Kasımpaşa daha önce birinci haftanın ardından Şenol Can'ın görevine son vermişti.

Kayserispor'da ise sezonun ilk maçında Altay karşısında alınan 3-0'lık mağlubiyet sonrası Yalçın Koşukavak ile yollar ayrıldı.

Büyük transferlerle sezona başlayan Süper Lig'in yeni ekiplerinden Adana Demirspor 3. haftanın ardından teknik direktör Samet Aybaba ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Ayrıca geri kalan haftalarda, Göztepe, deneyimli teknik direktör Ünal Karaman ile, Aytemiz Alanyaspor Çağdaş Atan ile, Çaykur Rizespor Bülent Uygun ile, Medipol Başakşehir Aykut Kocaman ile, Yeni Malatyaspor İrfan Buz ile, Fraport TAV Antalyaspor da Ersun Yanal ile yolalrını ayırmıştı.

 

Independent Türkçe

 

DAHA FAZLA HABER OKU