AK Parti'li Mahir Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na: Ateşle oynuyorsun, kimi tehdit ettiğine dikkat et

Kılıçdaroğlu'nun bürokratlara yönelik çağrısını eleştiren Ünal, "Türkiye Cumhuriyeti Devletinin şerefli bürokratlarından elini çek" dedi

Fotoğraf: AA

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün sosyal medya hesabından bürokratlara yönelik çağrısına tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ünal, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını paylaşarak, "Bu çağrıyı 15 Temmuzdan önce yapsaydın karşılık bulabilirdi, çünkü ortaklarınızın bürokraside amirlerinden değil abilerinden emir alan paralel mahrem yapılanması çağrına cevap verebilirdi. Artık yoklar. Dostlarına da güvenme, onlara güvenenlerin akıbetini Afganistan’da gördük" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun ifadelerini "tehdit" olarak nitelendiren Ünal şöyle devam etti:

Bak bayım bu tür sufle tehditleri 11 yıldır yapıyorsun. Ateşle oynuyorsun şunu unutma biz tiyatro diye itibarsızlaştırmaya çalıştığın 15 Temmuz cehenneminden çıktık.Kimi tehdit ettiğine dikkat et.Türkiye Cumhuriyeti Devletinin şerefli bürokratlarından elini çek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kılıçdaroğlu ne demişti?

Kılıçdaroğlu, bugün sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile bürokratlara ve devlet görevlilerine seslenmişti.

"Sizler Erdoğan ailesinin değil, bu devletin şerefli memurlarısınız. Kamil akla gelmek için Kılıçdaroğlu abinizin, amcanızın bu size son çağrısıdır" diyen CHP lideri, "18 Ekim Pazartesi itibariyle bu düzenin illegal isteklerine verdiğiniz tüm desteğin sorumluluğu size de ait olmaya başlayacaktır. ‘Emir almıştım' diyerek bu kirli işlerden sıyrılamazsınız. Size kanun dışı her ne yaptırılıyorsa, pazartesi itibariyle durun. Bu illegal paralel sistemlerden elinizi, eteğinizi çekin" çağrısında bulunmuştu.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU