İmamoğlu, Bayburt'ta halkla buluştu: Hep beraber başaracağız

İBB Başkanı, “Hepiniz bilin ki İstanbul'da görevini ahlaklı, namuslu, dürüst, hepinizin buradan baktığında 'Helal olsun' dedirtecek işler yapan bir kardeşiniz, hemşeriniz var” dedi

Fotoğraf: AA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bayburt'ta vatandaşlarla bir araya geldi.

İmamoğlu'na Bayburtlu vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

İBB iştirakleri İSTAÇ A.Ş ve BİMTAŞ A.Ş tarafından Gümüşhane'de yapılacak Mustafa Canlı Bilim Sanat Merkezi Okulu'nun tanıtım programına katıldığını belirten İmamoğlu, “Gelmişken gerçekten Anadolu'nun bozkırında hepimizin kulağında küpe duran, yiğitliğiyle meşhur Bayburt'un güzel insanlarını ziyaret etmeden buradan gitmek olmazdı" dedi.

Bayburt'un ardından Erzurum'a geçip daha sonra görevinin başına döneceğini dile getiren İmamoğlu, şunları kaydetti:

Hepiniz bilin ki İstanbul'da görevini ahlaklı, namuslu, dürüst, hepinizin buradan baktığında 'Helal olsun' dedirtecek işler yapan bir kardeşiniz, hemşeriniz var. Dolayısıyla İstanbul'da güzel işler yaptığınızda, memleketinize de çok fayda sağlayacağını biz biliyoruz. Bu faydayı sağladığımızda memleketimizde de birtakım sıkıntılı işlerin düzeleceğini de biliyoruz. Tam da bu duyguyla inşallah ülkemizin yakın geleceğinde herkesin adaleti hissettiği, hukuku hissettiği, birbirini sevdiği, birbirini saydığı, çocuklarımızın geleceğe umutla baktığı, gençlerimizin iyi eğitim aldığı ve iş imkanı bulduğu bir ülke olmayı hep beraber başaracağız.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU