Tantan'dan Paker'in bilgi kaynağı hakkında iddia: Devlet aklına sahip olan namuslu, düzgün insanlar

Tantan, “Bu toplumun uyanmasına katkı sağlıyor” dedi

Fotoğraf: Twitter 

Eski İçişleri Bakanı ve Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, Sedat Peker'in bilgi kaynakları hakkında iddialarda bulundu. Yeniçağ TV’de Emre Kulcanay’ın sorularını yanıtlayan Tantan, Peker'e bilgileri "devlet aklına sahip insanların bunları açığa çıkarmak adına gönderdiğini" ileri sürdü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla aranan Sedat Peker’in gündeme getirdiği iddiaları değerlendiren Tantan şu ifadeleri kullandı:

Devletin kendi içinde de artık, oradaki devlet aklına sahip olan namuslu, düzgün insanların da bir şekilde bunu açığa çıkarmak suretiyle halkı bilinçlendirme için bir şekilde açılım sağlanıyor.

Bu toplumun uyanmasına katkı sağlıyor. Şu anda tek kişi mahkemeleri çalıştırdığı takdirde kendileri de aynı suç örgütünün içerinde çıkacaktı. Kendini temizleyemeyen bir devlet var.

Bizi dinleyen vatandaşlar bilsin ki bütün bu arşiv bilgiler süreç içerisinde devletin hem aklındadır hem de yazılıdır. Türk geleneği örf adetinde her şey yazılır çizilir.

Bu iktidar ortadan kaldırırım dese de bir yer de depodadır. Bunlar açıldığı takdirde bu suçu işleyenler, buradan para kazananlar hepsi açığa çıkar

 

Independent Türkçe 

DAHA FAZLA HABER OKU