Hüseyin Baş: BTP iktidarında Almanya'dan ülkemize işçi getireceğiz

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, “gurbetçi vatandaşlarla” bir araya geldi; “Hiç kimse vatanından ayrı kalmak istemez, sizi uzak tutan şey Türkiye'deki yaşam şartlarının elverişsiz olması” dedi

Fotoğraf: BTP

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Memleketine Sahip Çık” çalışması kapsamında gurbetçi vatandaşlarla bir araya geldi.

Online gerçekleşen toplantıda konuşan Baş, “Emin olun, BTP iktidarında biz Almanya'dan ülkemize işçi getireceğiz. Biz ülkemizi cennet vatan yapacağız” dedi.

“Hiç kimse vatanından ayrı kalmak istemez”

Konuşmasında “Hiç kimse vatanından ayrı kalmak istemez, sizi uzak tutan şey Türkiye'deki yaşam şartlarının elverişsiz olması” diyen BTP lideri şöyle devam etti:

Eğer Türkiye'de yaşamak istiyorsak, vatanımızda adil gelirin, adaletin, yüksek refah seviyesinin olmasını istiyorsak ülkemize ve milletimize sahip çıkıp hizmetimizi yapmak zorundayız. Bunu bizden başka da kimse yapamaz. Bizler ‘Memleketine Sahip Çık’ çalışmasının sonuçlarının meyvelerini birçok şehrimizde aldık, almaya da devam ediyoruz. Bu şekilde çalışarak teknolojiden eğitime her alanda çok güzel sonuçlara ulaşacağımıza, yürekten inanıyorum.

“Bu ülke Atatürk’e ve Haydar Hoca’ya çok şey borçlu”

İktidar olduklarında sınır kapılarına “Bu ülke önce Atatürk'e sonra Haydar Hoca'ya borçludur" yazacaklarını ifade eden BTP lideri, “Haydar Hoca fitneleri gösterdi bize, uyardı. ehlibeyti tanıttı bize, Atatürk'ü tanıttı. Ekonomik krizden çıkış yollarını dünyanın en önde gelen iktisatçılarına onaylatarak bir kitapla, Milli Ekonomi Modeliyle önümüze koydu. Onun için bugün biz her şeyimizi Haydar Hocaya borçluyuz ve bu vefa borcumuzu her türlü fedakarlığı yaparak, çok çalışarak ödemeliyiz. Emin olun, BTP iktidarında biz Almanya'dan ülkemize işçi getireceğiz. Biz ülkemizi cennet vatan yapacağız. Bu yüzden genç arkadaşlarıma da sesleniyorum, çok çalışın ve kuşkunuz da olmasın ki biz iktidara geleceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU