Sağlık Bakanı Koca'dan otogardaki aşı merkezinde çekilen videoyla ilgili açıklama: Personelimizin soruşturulmasını gerektiren bir durum yok

Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü, söz konusu videoyla ilgili idari soruşturma başlatıldığını duyurmuştu. Koca, “Personelimizin soruşturulmasını gerektiren bir durum yok” dedi

Fotoğraf: Twitter

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kütahya Şehirler Arası Otobüs Terminali'ndeki Aşı Uygulama Merkezi'nde şaka amacıyla çekilen ve sosyal medyada yayılan videoyla ilgili açıklama yaptı.

Koca, “Kütahya'da otogarda görevli bir sağlık personelimiz mizahi bir tavırla vatandaşlarımızı aşıya davet ediyordu. Hizmetlerimiz her yerde ancak aşı ciddi bir konudur. Personelimizin soruşturulmasını gerektiren bir durum yok. Ancak aşıyı hepimiz ciddiye almak zorundayız” dedi.

Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü, söz konusu videoyla ilgili idari soruşturma başlatıldığını duyurmuş, “Maksadı aşan, yanlış algı ve anlaşılmalara sebebiyet veren personellerle ilgili gerekli idari soruşturma başlatılmış olup sonucu hakkında ayrıca kamuoyu bilgilendirilecektir” denilmişti.

Bu açıklamanın ardından sosyal medyada sağlık personeline soruşturma açılmaması istenmişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU