Fatih Terim: Mevcut başkan için yapabileceğim tek şey, kendisine acil şifalar dilemektir

Terim, Mustafa Cengiz'in kendisiyle ilgili açıklamalarından dolayı üzüntü duyduğunu söyledi

Fotoğraf: AA

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz'in dün basın toplantısında yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Terim, mesajında Cengiz'in açıklamalarından dolayı üzüntü duyduğunu dile getirdi.

Terim açıklamasında şunları dile getirdi:

Düzenlenen talihsiz basın toplantısından, milyonlarca Galatasaray taraftarı gibi ben de üzüntü ile haberdar oldum. Artık rutin bir hal alan ve zaman zaman kapalı kapılar ardında küçük gruplar özelinde, zaman zaman kamuoyu önünde açık şekilde tarafıma, çalışma arkadaşlarıma ve oyuncularıma yöneltilen ithamlara vereceğim cevapların ne yönde olacağına ilişkin merağın farkındayım. Mevcut başkan hakkında şu an için yapabileceğim tek şey, kendisine acil şifalar dilemek olacaktır. Saygılarımla

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ne olmuştu?

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz dün yaptığı açıklamalarda Fatih Terim ile çalışmak istemediğini ifade etmişti.

Fatih Terim’in kendisini kulübün üzerinde gördüğünü ve başarısızlık sonrası kendisinin istifa etmesini beklediğini söyleyen Cengiz, “Bir kere eve geçmiş olsun dilemeye gelmedin. Oğlumu aradın ettin, hep ‘Onun için oynayacağız’ dedin, 8 kere yenildik. Ben de dedim ki ‘Benim için oynamasın, söyle’ dedim. Düşmanlarını duman ettin sevgili hocam! Seni tebrik ediyorum eserinle övünebilirsin, kemoterapiye yeniden başladım. Bir kere geçmiş olsun ziyaretine gelmedin” demişti.

Sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek Fatih Terim ile ilgili Başkan Cengiz, "Fatih Terim ciddi bir karizma. Bu kulübe çok ciddi hizmetler yaptı. Bu kupaların kazanılmasında en büyük etkenlerden biridir ama tek başına değil. Geçmiş hizmetleri için teşekkür ediyorum ancak ben olduğum sürece asla sözleşme uzatmam. Sevgili Fatih Terim hocayla devam etmeyi düşünmüyorum. Ben onun düşmanıymışım! Bir şart var. Çıkar, özür diler ve yanlış anladığını söyler. O zaman oturup konuşuruz" ifadelerini kullanmıştı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU