Kürşat Ayvatoğlu gözaltına alındı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Ayvatoğlu'nun gözaltına alındığını duyurdu

Fotoğraf: Twitter

AK Parti Genel Merkezi’nde özel kalem görevlisi olarak çalışan Kürşat Ayvatoğlu’nun lüks bir aracın içinde kokain çekmesine ilişkin görüntüler dün sosyal medyada gündeme oturmuştu. Görüntülerin yayınlanması üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Ayvatoğlu hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Ankara Emniyet Müdürlüğ de yaptığı açıklamada  Kürşat Ayvatoğlu’nun göazaltına alındığını duyurdu.

Alican Uludağ'ın ankaragazetecisi.com sitesindeki habere göre; Ankara Emniyet Müdürlüğü, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

Bazı sosyal medya hesaplarında bir şahsın araç içerisinde uyuşturucu-uyarıcı madde kullanırken çekilmiş görüntülerinin paylaşılması üzerine, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen H.K.A. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, hakkında adli tahkikat başlatılmıştır.

AK Partili Hamza Dağ'dan açıklama

Ayvatoğlu'nun AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın danışmanı olduğu ileri sürülmüştü; Dağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ayvatoğlu'nun danışmanı veya özle kalem müdürü olmadığını belirterek şunları kaydetti:

Yaklaşık 1 yıldır genel merkez büro personeli olarak çalışan kişinin dün akşam iş akdi fesh edilmiştir. Şahıs hakkında gözaltı işlemi yapılmıştır. Yasal sürecin takipçisi olacağız. Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele en hassas olduğumuz konulardan biridir. Bu konudaki mücadeleyi siyasi ayrım gözetmeksizin hepimiz birlikte yapmalıyız. Tüm gençlerimizi bu illetten kurtarmaya var gücümüzle çalışmaya devam etmeliyiz.

 

 

 

 

ankaragazetecisi, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU