Madonna: Futbolcu annesi olmak çok zor

Ünlü yıldız 2017’de, en küçük oğlu David Banda’nın Benfica spor kulübünün alt yapısında oynayabilmesi için Portekiz’in başkenti Lizbon’a taşınmıştı

Madonna, “soccer mom” (zamanının önemli kısmını okul çağındaki çocuklarının spor aktiviteleriyle geçiren orta sınıf, beyaz anne) olmaktan bunaldığını söyledi.

Ünlü yıldız 2017’de, en küçük oğlu David Banda’nın Benfica spor kulübünün alt yapısında oynayabilmesi için Portekiz’in başkenti Lizbon’a taşınmıştı.

Portekiz’e taşınmanın önce eğlenceli ve maceralı olacağını düşünen Madonna, daha sonra bu değişime uyum sağlayamadığını açıkladı.

60 yaşındaki yıldız, MTV’den Trevor Nelson’a verdiği röportajda, “Lizbon’a ‘soccer mom’ olmaya geldim. Çok çılgınca, biliyorum. Bu, benim gibi bir kadından beklenebilecek son şey” dedi.

Madonna, sözlerine şöyle devam etti:

“İşte böylece taşındım. Bunun çok eğlenceli ve maceralı olacağını düşünüyordum ama kendimi futbol maçlarında, çocukların peşinden koşarken buldum. Sanki hiç arkadaşım yokmuş gibi, biraz depresif hissediyorum.”

Ruh durumunu düzeltebilmek için yeni arkadaşlar edinmek istediğini belirten yıldız, yeni insanlarla tanışmaya başladığını ve bu kişilerin çoğunun da sanatçı olduğunu ifade etti.

Ünlü şarkıcı, 18 Nisan perşembe günü, yeni albümü Madame X’te yer alan “Medellin” adlı şarkısını yayımlamıştı.

Şarkıcının ayrıca, 18 Mayıs’ta Tel Aviv’de gerçekleşen Eurovision yarışmasında da sahne alması bekleniyor.


 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Çağla Üren

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU