Mauricio Pochettino'nun hayali Real Madrid'i çalıştırmak

Tottenham ile yollarını ayırmasının ardından bir kulüpte görev almayan Mauricio Pochettino, Real Madrid'i çalıştırmayı hayal ettiğini söyledi

Mauricio Pochettino / Fotoğraf: Reuters

Premier Lig ekibi Tottenham'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir kulübü çalıştırmayan Mauricio Pochettino İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Marca'ya kariyerine yönelik açıklamalarda bulundu.

İsmi bir süre Barcelona ile anılan Pochettino, Katalan ekibinden herhangi bir teklif almadığını belirterek, görüşmeleriyle ilgili şöyle konuştu:

Ne Juventus ne Paris Saint-Germain ne de Inter... Hiçbirinden teklif almadım. Monaco ve Benfica beni aradı. Yalan söylememe gerek yok. Barcelona'dan da teklif almadım. Ramon Planes'le yemek yedim zira 2009'da Espanyol'a imza attığımdan beri yakın bir dostluğumuz var. 

"Real Madrid hayalim"

Teknik Direktör Zidane'ın çalıştırdığı Real Madrid ile de ismi geçen Pochettino, ileride bir gün Real Madrid'i çalıştırmak istediğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

Gelecekte Real Madrid'i çalıştırıp çalıştırmayacağımı bilmiyorum ama elbette hayalim bu. Real Madrid herkesin hayallerini süsleyen dünyanın en iyi kulüplerinden biri ve ben de herkesten farklı değilim.

27 Mayıs 2014'te Tottenham Hotspur'un başına geçen Pochettino, 19 Kasım 2019'da görevden alınmıştı.

Londra ekibiyle 293 resmi maça çıkan Pochettino, 160 galibiyet, 60 beraberlik elde ederken 73 kez sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Pochettino'nun takımı söz konusu maçlarda 559 kez fileleri havalandırırken, kalesinde 322 gol gördü.

Arjantinli çalıştırıcı henüz bir takımla anlaşma sağlamadı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU