AK Parti'li olmadığı için işsiz kaldığını söyleyen vatandaşa Akşener: Bizzat Cumhurbaşkanı'na ileteceğim, böyle bir haksızlık olur mu?

AK Parti üyesi olmadığı için işsiz olduğunu söyleyen bir vatandaşla görüntülerini paylaşan Akşener, "Vatandaş Ak Parti üyesi olmadan eve ekmek götüremeyecek mi? Ak Parti üyesi olmayan insanımız aç mı kalsın?" dedi

Fotoğraf: AA

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AK Parti üyesi olmadığı için işten atıldığını öne süren bir vatandaşla yaşadığı diyaloğun görüntülerini paylaştı.

Esnaf ve aile ziyaretleri için Kütahya’da bulunan Akşener, yanına gelen işsiz bir vatandaşın anlattıklarını dinlendi.

Razaman Yılmaz isimli vatandaş Akşener’e AK Parti üyesi olmadığını için işten çıkartıldığını ve 4 aydır işsiz olduğunu söyledi.

Yılmaz şunları kaydetti:

Ben Hisarcık halkında Ramazan Yılmaz. 46 yaşındayım ve 23 yaşında da bir tane oğlum var. 2 sene boyunca Uyum Yapı diye bir hafriyat şirketinde depo sorumlusu olarak çalışıyordum. 12 saat diye, kendi çabalarımla 8 saatlik Eti Bor İşletmelerinde şoförlük işi buldum. Yalnız AK Parti İlçe Başkanlığı’ndan icazet almadım diye beni bir hafta çalıştıktan sonra işten çıkardılar. Hem de pandemi döneminde yasak olmasına rağmen. Derdimi hiç kimseye anlatamadım. İlk İlçe Başkanı’na gittim. Güzel anlattım, “Ekmeğimle oynamayın” dedim. Bana “icazet alacaktınız bizden” dediler. Ben de “Kendi çabalarımla buldum neden icazet alayım?” dedim. Ama beni dinlemediler. İl Başkanı’nı aradım. İlk olarak “Partimize üye misin?” dedi. Ondan sonra dinlemedi zaten. Her türlü ispata hazırım.

"Ben bizzat Cumhurbaşkanı’na anlatacağım"

Duruma tepki gösteren Akşener ise, "Herkes duysun ben bunu bizzat Cumhurbaşkanı’nın saray sistemindeki ilgililerine gerekirse kendisi de dahil senin durumunu anlatacağım. Söz veriyorum" dedi.

Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Akşener, paylaşımında "Vatandaş Ak Parti üyesi olmadan eve ekmek götüremeyecek mi? Ak Parti üyesi olmayan insanımız aç mı kalsın? Böyle haksızlık, böyle vicdansızlık olur mu? Sayın @RTErdogan; bu konunun takipçisi olacağım, bilesin" ifadelerini kullandı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU