DEVA Partisi: Rezervin ekonomimize katkısını ölçümlemek şimdilik mümkün değil

DEVA Partisi’nden yapılan sosyal medya paylaşımında, bulunan doğalgaz ile ilgili, “Şeffaf yönetim ilkesi gereği, en kısa zamanda detayların açıklanmasını temenni ediyoruz” denildi

Fotoğraf: Twitter

Ali Babacan liderliğindeki DEVA Partisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan doğalgaz bulunması haberini değerlendirdi.

Partinin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Hayırlı olsun” denilerek, “Tahmini rezerv verisi dışında herhangi bir bilgi kamuoyuyla paylaşılmadığı için rezervin ekonomimize katkısını ölçümlemek şimdilik mümkün değil” ifadesi kullanıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

“Karadeniz’de yapılan araştırmalar sonucu bulunan doğalgaz rezervleriyle ilgili haberler, ülkemiz için hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” denilen DEVA Partisi açıklamasında şunlar kaydedildi:

Tahmini rezerv verisi dışında herhangi bir bilgi kamuoyuyla paylaşılmadığı için rezervin ekonomimize katkısını ölçümlemek şimdilik mümkün değil. Şeffaf yönetim ilkesi gereği, en kısa zamanda detayların açıklanmasını temenni ediyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Fatih sondaj gemimiz Tuna1'deki sondajında 320 milyar metreküp doğalgaz rezervi keşfetmiş durumda” açıklaması yapmıştı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU