Fenerbahçe evinde konuk ettiği Göztepe'yi 2-1 mağlup etti

Sarı-lacivertliler, ligde sahasında üst üste 3. maçından da kazandı

Fotoğraf: AA

Süper Lig'in 30. haftasında Göztepe'yi konuk eden Fenerbahçe, rakibini 2-1 mağlup ederek ligde sahasında üst üste 3. maçından da galibiyetle ayrıldı.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında oldukça etkili bir performans ortaya koyan sarı-lacivertliler, 25 ve 45+2. dakikalarda Ferdi Kadıoğlu'nun golleriyle soyunma odasına 2-0 üstün girdi.

Müsabakanın ikinci yarısında oyunu kendi yarı sahasında kabul eden Fenerbahçe, 66. dakikada Soner Aydoğdu'nun golüne engel olamadı ve fark 1'e indi.

Kalan bölümde rakibine gol izni vermeyen Fenerbahçe, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Kadıköy'de seri başladı

Fenerbahçe, pandemi sebebiyle lige verilen aranın ardından ligde Kadıköy'de oynadığı 3. maçından da galibiyetle ayrıldı.

Sarı-lacivertliler, daha önce yenik duruma düşerek son dakikalarda bulduğu gollerle önce Hes Kablo Kayserispor'u, ardından da geçen hafta aynı şekilde BtcTurk Yeni Malatyaspor'u mağlup etmişti.

Fenerbahçe, Göztepe'yi de yenerek sahasında üst üste 3. maçında da mutlu sona ulaştı.

Ferdi, ilk kez 2 gol attı

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, sarı-lacivertli formayla ligde ilk kez bir maçta 2 gol attı.

Sezonun ilk yarısında etkili bir performans ortaya koyan 20 yaşındaki oyuncu, ikinci devrede ise gol yollarında etkisiz kalmıştı.

Göztepe karşısında 25. dakikada takımı öne geçiren golü kaydeden Ferdi, 45+2. dakikada farkı 2'ye çıkaran golü de kaydetmeyi başardı.

Süper Lig'de takımı adına 15 maç sonra bu sevinci yaşayan Ferdi, söz konusu 15 maçın 13'ünde şans bulurken, gol sevinci yaşayamamıştı.

Bu sezon ligde 4. golünü kaydeden genç hücumcu, son golünü 6 Aralık 2019'da 5-2 kazanılan Gençlerbirliği maçında kaydetmişti.

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU