Achraf Hakimi, Inter yolunda: Real Madrid bonservisine 40 milyon euro istiyor

Borussia Dortmund'da kiralık olarak oynayan 21 yaşındaki Achraf Hakimi'nin Inter'e gideceği en yetkili ağızdan açıklandı. Inter CEO'su Giuseppe Marotta, bonservisi Real Madrid'de olan Hakimi için görüşmelere başladıklarını söyledi

Achraf Hakimi / Fotoğraf: Reuters

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Inter'in Achraf Hakimi ile ilgilendiği haberlerinin basında çıkmasının ardından Serie A devinin CEO'su Giuseppe Marotta, Faslı yıldızla ilgilendiklerini doğruladı.

Sky Sports'a konuşan Marotta, bonservisi Real Madrid'de olan 21 yaşındaki sağ bek Hakimi ile ilgilendiklerini ve transfer için Real Madrid ile görüşme halinde olduklarını söyledi.

Marotta, Faslı oyuncuyla ilgili yaptığı açıklamada, şu değerlendirmeyi yaptı:

Hakimi için müzakere içinde olduğumuzu doğruluyorum. Yarın önemli bir gün olacak. Bu ilerleyen zamanlar için çok çok önemli bir operasyon. Zhang ailesi kulübe büyük isimler kazandırmaya devam ediyor.

Inter'in Hakimi için Real Madrid'e 40 milyon euro bonservis ödeyeceği konuşuluyor. 

Real Madrid altyapısında yetişen Hakimi, son iki sezonu kiralık olarak Borussia Dortmund'da geçirdi. Hakimi'nin kiralık sözleşmesinin bitmesinin ardından Alman ekibi sağ beke Meunier'i transfer etti.

Hakimi bu sezon Borussia Dortmundla çıktığı 45 maçta 9 gol ve 10 asistlik performans sergiledi.

Fas Milli Takımı forması giyen 21 yaşındaki Hakimi, bugüne kadar ülkesi adına 28 kez A Milli formayı terletti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU