Alaattin Çakıcı’dan ‘Babalar Günü’ kutlaması

Çakıcı, kutlama mesajında bazı siyasilere de yer verdi

Fotoğraf: AA

Organize suç örgütü liderliği başta olmak üzere hüküm giydiği farklı suçlardan dolayı 20 yılı aşkın bir süre cezaevinde kalan, yapılan düzenlemeyle 16 Nisan'da tahliye edilen Alaattin Çakıcı, bazı isimlerin Babalar Günü’nü kutladı.

Çakıcı, “Başta Sayın Devlet Başkanımızın” ifadesiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Türk dünyasının efsane lideri, ülkücü camianın babası ve ağabeyi” sözleriyle de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için mesaj paylaştı.

“Türk ve dünya kamuoyuna saygılarımla” ifadesiyle başlayan kutlama mesajına Çakıcı, güvenlik güçleri ve dünyadaki diğer babaları da dahil etti.

Çakıcı şunları kaydetti:

İnsanlık tarihinin en asil günü, Babalar Günü dolayısıyla başta sayın Devlet Başkanımızın, Türk dünyasının efsane lideri ülkücü camianın babası ve ağabeyi sayın Devlet Bahçeli’nin, sınır ötesinde ve yurt içindeki tüm güvenlik güçlerimizin, 83 milyonun içindeki tüm babaların ve dünyadaki tüm babaların Babalar Gününü kutlar, devletimize ve milletimize esenlikli yarınlar dileğiyle, rabbim milletimizi ve insanlığı korusun.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU