"Bir yerde Emre Belözoğlu varsa orada problem vardır"

Trabzonspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, geçen hafta gergin geçen Fenerbahçe maçında Emre Belözoğlu'nun Trabzonsporlu Sörloth'u sakatlattırmak istediğini savundu

Fotoğraf: Twitter

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Süper Lig'de hakem hatalarına ilişkin düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulundu. 

Geçen hafta içinde Türkiye Kupası mücadelesinde karşı karşıya geldikleri Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu hakkında konuşan Sürmen, şunları söyledi:

Emre Belözoğlu varsa bir yerde mutlaka orada bir problem vardır. Fenerbahçe'ye dahi yakışmayan bu futbolcu, Serdar Aziz ile tekmeletemediği, ayağını kıramadığı Sörloth'u kendisi attırmaya uğraştı ama Sörloth Türkiye'ye sembol olacak 'sus' işaretiyle onu attırdı. 

Sürmen, Trabzonspor'un UEFA'dan men cezası almasını da değerlendirerek, şöyle konuştu:

Pandemi nedeniyle futbol oynanmıyor, toplantı yapılamıyor. UEFA'da toplantı yapılıp Trabzonspor'a ceza veriliyor. Bir nedeni olmalı. Nihat Özdemir'i hep tenkit ederiz. 'Birtakım oyunlara karşı koyamıyor, dik duramıyor' deriz ama Özdemir bile sonunda isyan etti. 'Trabzonspor'un haklarının peşinden gideceğim' dedi. Nihat Özdemir'e teşekkür ederiz. Bizi sahamızda dahi yense o futbol takımına teşekkür etmeyi biliriz ama hakkımızı yedirmeyiz. Biz burada risk alıp bir toplantı yapıyorsak, bir hedefimiz var demektir, bu hedefe giderken de çekeceğimiz her çile kutsaldır. Bugün burada kutsal bir görev yaptığınızı düşünün. Çocuklarınıza ve torunlarınıza yarın 'Bu kutsal günde biz oradaydık' deme mutluluğunu yaşayacaksınız. Futbolda hedef beklenmez, hedefe gidilir. Trabzonspor da sağlam, emin adımlarla hedefe gitmektedir. İnşallah daha büyük salonlarda şampiyonluğu kutlayacağız.

 

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU