Fatih Altaylı’dan MHP’li Cemal Enginyurt’a cevap: Herkes haddini bilecek

Fatih Altaylı'dan kendisine “Gördüğüm yerde düşman muamelesi görecek” diyen MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’a köşesinden cevap verdi. “Herkes haddini bilecek” diyen Altaylı, hukuka başvuracağını söyledi

Fatih Altaylı (sağda), Cemal Enginyurt hakkında yargıya başvuracağını söyledi / Fotoğraf: AA

Gazeteci Fatih Altaylı’nın Habertürk sitesindeki köşesinde inanç vergisi getirilmesi, inançlı değilim diyenlerden vergi alınmamasını önermişti.

Bu yazısının ardından MHP Ordu Milletveki Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından Altaylı’yı hedef alan sert ifadelerde bulunarak, dinsizlik propagandası yapmakla suçlayarak "Fatih Altaylı denen zavallı, bir ülkücü olarak gördüğüm ilk yerde düşman muamelesi göreceksin" demişti.

"Ne yapacaksın diye soranlar var"

Fatih Altaylı bugünkü köşesinde Enginyurt’a cevap verdi.

Tehdit ve hakaret ve hedef gösterme öyle kolay işler değil. Herkes haddini bilecek" diyen Altaylı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Söylemediğim, ağzımdan çıkmayan sözler üzerinden bana tehdit ve hakaret kampanyası yürüten iki vekil hakkında ‘Ne yapacaksın?’ diye soranlar var.  

Ne yapacağım. Tabii ki, yargıya gideceğim. Tehdit ve hakaret ve hedef gösterme öyle kolay işler değil. Herkes haddini bilecek. Bu kadar mı? Evet bu kadar!

Enginyurt’un Ali Türkşen ile olan polemiğini de hatırlattı

Altaylı, bazı okurların “Birkaç gün önce sağlık çalışanlarına dokunanı döverim boyum 190 diyordun. Cemal Enginyurt’a da desene” dediğini hatırlatarak iki nedenle böyle bir şey söylemeyeceğini belirtti ve bunları şöyle sıraladı:

1- Kendisi öyle veya böyle bir milletvekili. Seçmenlerine saygımdan ötürü böyle bir şey söyleyemem.

2- Aynı kişi daha önce emekli Albay Ali Türkşen’e sallamış Türkşen’den "Yiğidim buradan boş sallama, yakın düşeriz bir gün laf çakmak nasıl olur kısa mesafeden gösteririm ben sana. Türk Ordusu'nun şerefini iki paralık edenlerle yan yana durmaya devam...” yanıtını alınca sesi soluğu ve hatta nefesi kesilmişti. Yani anladınız siz onu!

 

Independent Türkçe, Habertürk 

DAHA FAZLA HABER OKU