Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz hastaneye kaldırıldı

Galatasaray’dan yapılan açıklamada, halsizlik şikayetiyle hastaneye kaldırılan Mustafa Cengiz’e 2 ünite kan verildiği belirtildi

Fotoğraf: AA

Galatasaray Kulübü, Başkan Mustafa Cengiz’in bugün halsizlik nedeniyle hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, halsizlik ve yorgunluk şikayetiyle hastaneye götürülen Mustafa Cengiz'e 2 ünite kan verildiği ifade edildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz, halsizlik ve kilo kaybı şikâyeti nedeniyle bugün hastaneye yatırılmıştır. Gerekli tahlil ve tetkiklerin yapılmasının ardından rahatsızlığının koronavirüs ile alakalı olmadığı tespit edilmiştir. Şu ana kadar kendisine iki ünite kan verilmiş olup, tedavisine hastanede devam edilmesine karar verilmiştir. Başkanımızın teşhis ve tedavi süreciyle ilgili gelişmeler gerektiğinde kamuoyuyla paylaşılacaktır. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz.

Doktor gözetiminde tutulacak

İddialara göre, hastaneye kaldırılan Mustafa Cengiz'e koronavirüs testi yapıldığı ve sonucunun negatif çıktığı belirtildi.

Kulübe yakın kaynaklardan, pazartesi günü PET çekimi yapılacak olan Mustafa Cengiz'in, o güne kadar doktorların gözetimi altında tutulacağı öğrenildi.

Kulüpler Birliği’nden geçmiş olsun mesajı

Kulüpler Birliği hastaneye kaldırılan Mustafa Cengiz için yayınladığı mesajda şunları kaydetti:

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Mustafa Cengiz’in hastaneye kaldırıldığı bilgisini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Sayın Cengiz'e geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz. 

 

Fenerbahçe, Mustafa Cengiz için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı

Fenerbahçe Kulübü, halsizlik ve kilo kaybı şikayeti nedeniyle hastaneye kaldırılan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Kulübün Twitter hesabında yer alan mesajda şu ifadelere yer verildi:

Galatasaray Kulübü Başkanı Sayın Mustafa Cengiz'e ve Galatasaray camiasına 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletiyor; Mustafa Cengiz'in en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz

 

Independent Türkçe

 

DAHA FAZLA HABER OKU