Tunceli Valisi Sonel: Maalesef yeni bir koronavirüs vakası görüldü

Tunceli'de yeni tip koronavirüs tedavisi gören 8 hastanın hepsi dün taburcu olmuştu. Vali Sonel, yeni bir vakaya rastlandığını söyledi

Tunceli Valisi Sonel: Maalesef yeni bir koronavirüs vakası görüldü / Fotoğraf: Tunceli Valiliği

Tunceli Valiliği dün sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda kentte koronavirüs kaynaklı tedavi gören 8 hastanın da tedavi edilerek taburcu olduğunu duyurdu.

Valilik yaptığı açıklamada, "Şu ana kadar Tunceli'de tespit edilen 8 pozitif vakamızdan 7 hastamız önceki hafta taburcu olmuşlardı. Az önce kalan E.D. (27) adlı hastamız da taburcu oldu. Böylece iyileşip taburcu olan hasta sayımız 8 oldu. Şükürler olsun. Başhekimimiz nezdinde sağlık çalışanlarımızı tebrik ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Vali Tuncay Sonel, az önceki paylaşımda kentte yenir bir koronavirüs vakasına daha rastlandığını söyledi.

Vatandaşlara evlerinde kalmaları çağrısında da bulunan Vali Sonel, yaptığı paylaşımda, “Sevgili Tuncelili Hemşehrilerim; dün bu vakitler 8 pozitif vakamızın 8’inin de taburcu olduğunu yazmıştım.Bugün maalesef 1 pozitif vakamız çıktı.Toplam vaka sayımız 9 (8 taburcu,1 tedavisi devam ediyor)oldu.REHAVET OLMAMALI. Alınan kararlara titizlikle uyalım.Türkiye Bayrağı  #EvdeKalTunceli” ifadelerini kullandı.

 

Independent Türkçe
 

DAHA FAZLA HABER OKU