Robert Pattinson tepkilere yanıt verdi: Tamam kabul, Batman süper kahraman, özür dilerim

Batman'in süper kahraman olmadığını söyleyen Pattinson, "İnsanlar epey sinirlendi. Tuhaf şey" dedi

The Batman'in 21 Haziran 2021'de vizyona girmesi planlanıyor (AFP)

Batman bir süper kahraman değil” deyince tepki çektiğini söyleyen yeni Batman filminin başrol oyuncusu Robert Pattinson eleştirilere yanıt verdi. 

Matt Reeves imzalı The Batman’de meşhur karakteri canlandıracak 33 yaşındaki oyuncu söz konusu yorumları geçen sene, Bruce Wayne’in “büyülü güçleri” olmadığı fikrine dayanarak yapmıştı. Yorum DC hayranlarından ciddi olumsuz tepkiler almıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Time Out’a konuşan Pattinson, “Konunun eğitimini almadım. İnsanlar epey sinirlendi. Tuhaf şey. Tartışmayı hala anlayamıyorum. Tamam, adam süper kahraman, özür dilerim!” dedi.

Oyuncu, konuyu tiye alarak, “Bir sonraki manşet, ‘Pattinson geri adım attı – Batman gerçekten bir süper kahraman. Tükürdüğünü yaladı’” diye konuştu.

Pattinson ayrıca bir filmin yapımı sürerken insanların ne dediğini çok da umursamadığını belirterek, “Benim derdim insanların neticede çıkan işi beğenmeleri” dedi.

Digital Spy’ın geçenlerde yaptığı habere göre Pattinson, Batman rolüne hazırlanmak için bir dizi çizgi roman okuduğunu ve Batman’in sesinin “biraz korsan sesi gibi” olacağını söyledi.

Yönetmen Matt Reeves, The Batman’in çekimlerinin başladığını, 28 Ocak'ta çekim tahtasının bir fotoğrafını paylaşarak teyit etmişti.

The Batman 21 Haziran 2021’de sinemalarda olacak.

NME

 

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU