Damien Comolli: Simon Falette'nin transferine başkan karar verdi

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, "Başkanımız Simon Falette’nin kiralanmasının takıma katkı vereceğini düşündüğü için imzalamaya karar verdi. Başkanın kulübe katkısı düşünüldüğünde kendisine saygı gösterilmelidir" dedi

Damien Comolli / Fotoğraf: İHA

Fenerbahçe'de sportif direktörlük görevini yürüten ve transferlerde en yetkili isimlerden biri olan Damien Comolli, Simon Falette transferinin açıklanmasının ardından camiada oluşan tepkilere, sosyal medya hesabından yanıt verdi. 

Damien Comolli, "İlk olarak, başkanımız Simon Falette’nin kiralanmasının takıma katkı vereceğine düşündüğü için imzalamaya karar verdi. Başkanın kulübe katkısı düşünüldüğünde kendisine saygı gösterilmelidir. Aynı zamanda Simon taraftarlarımız tarafından hoş bir şekilde karşılanmalıdır" dedi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Basında ve sosyal medyada yer alan "Rogon" menajerlik ajansıyla arasında ticari ilişki olduğu haberlerine tepki gösteren Comolli, şu ifadeleri kullandı: 

Yayılan haberlerin aksine, oyuncuyu kulübe getirmek için Rogon ajansı ile yapılan görüşmelerin bir parçası olmadım. Rogon ajansı ile hiçbir ilişkim yok. Rogon ile sadece Tolga Ciğerci ve Luiz Gustavo transferleri için görüştüm. Son olarak, Rogon ajansı ile kişisel ticari ilişkim bulunduğuna dair haberler yalandır ve böyle saçma iddialarda bulunan herkese karşı yasal işlemde bulunacağız. Büyük Fenerbahçe ailesine saygılarımla.

 

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU