Haluk Levent’ten burs açıklaması: Dernek hesabımızda 646 bin liramız var

Kurduğu dernek aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine yardım eden Levent, öğrencilere burs temin edilmesi için başlatılan kampanyada toplanan para miktarını açıkladı. Levent, “50 kişi yerine 300 çocuğumuza ayda 300 lira burs vereceğiz sayenizde” dedi

Müzisyenliğinin yanı sıra gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle gündeme gelen Haluk Levent, Ahbap Derneği'nin kuruculuğunu üstleniyor / Fotoğraf: AA

Kurduğu Ahbap Derneği aracılığıyla ihtiyaç sahibi insanlara yardım eli uzatan sanatçı Haluk Levent, topladıkları para miktarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Sosyal medya hesabında derneğe yapılan bağışlara ilişkin bilgi paylaşan Levent, öğrencilere burs olarak verilmek üzere toplam 571 bin lira havale yapıldığı duyurdu.

Daha önce Ahbap hesabında 75 bin lira bulunuğunu aktaran Levent, yapılan yeni bağışlarla kasalarındaki para miktarının 646 bin liraya ulaştığını açıkladı.

Lise ve üniversite seviyesinde toplam 50 öğrenci olarak planlanan burs sayısını 300'e çıkaran sanatçı, bu kişilere aylık 300 lira burs vereceklerini söyledi.

 

 

"Ahbap bursu alanlardan tek bir isteğim var..."

Levent'in burs verilen öğrencilerden bir de isteği oldu. Levent, bu isteğini de şu sözlerle dile getirdi:

Burslarımız karşılıksız ancak Ahbap bursu alanlardan tek bir isteğimiz var: Okusunlar, çok öğrensinler, başarılı olurlarsa onlar da ömür boyu ihtiyacı olanlarla ahbap olsunlar.

Haluk Levent, derneklerinin burs verdiği öğrenci sayısını seneye 500, ileride de 5 bin kişiye çıkarmayı umut ettiklerini sözlerine ekledi.

Ahbap Derneği’ne Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan da destek vererek, kitap gelirlerini Ahbap’a bağışladığını duyurmuştu.

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

 

Ahbap burslarından faydalanmak için derneğin internet sitesinde belirtilen şartları yerine getirmek gerekiyor.

Gerekli kriterleri sağlayan öğrencilere öğrenim hayatı boyunca aylık destek sağlanıyor.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU