Raiola, Haaland'ın Dortmund'a gitmesini değerlendirdi: Kariyerinin bu döneminde kendisi için daha iyi olacağını düşündü

Manchester United'ın teklifini geri çevirerek Borussia Dortmund'a transfer olan Erling Haaland'ın menajeri Mino Raiola, kararın gerekçesini açıkladı

Erling Haaland (sağda) / Fotoğraf: @BVB

Avusturya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) RedBull Salzburg formasıyla gösterdiği performansla dünya devlerinin gözüne giren Norveçli futbolcu Erling Haaland, Manchester United'ın teklifini redderek Alman ekibi Borussia Dortmund'a transfer oldu. 

 

 

Yıldız futbolcunun menajeri Mino Raiola, İngiliz ekibinin teklifini geri çevirdikleri için kendisine kızmaması gerektiğini söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Manchester United'ın konuyla ilgili bir açıklama yapıp yapmadığını bilmediğini belirten Raiola, "Eğer yaptılarsa, kendi hatalarını kapatmaya çalışıyorlar. Garip bir hayal kırıklığına uğradığımı itiraf etmem lazım. United'la görüştüm ama bu normal bir görüşmeydi, Haaland farklı bir yol seçti. İlla birisini suçlayacaklarsa beni suçlasınlar ancak bu oyuncumun mutlu olduğu gerçeğini değiştirmeyecek. Haaland tercihini yaptı" dedi. 

"Manchester United'ın teklifi iyiydi" diyen Mino Raiola, şöyle konuştu: 

Onları reddetmemizin sebebi ekonomik detaylar değil. Erling, kariyerinin bu döneminde Borussia Dortmund'un kendisi için daha iyi olacağını düşündü. Geçmişte olanlara bakarsanız ona hak verirsiniz.

Bu sezon adından sıkça söz ettiren Erling Haaland, Salzburg'da 6'sı Şampiyonlar Ligi olmak üzere oynadığı 22 maçta 28 gol atarken, 7 asist kaydetti.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU